massive salongbord blå høyglans runde gyldne banan

Unike og funksjonelle stuebord

Vil vi snakke om salongbord igjen? Du kan lagre alt på disse flotte møblene – fra bøker til matfat. Deres naturlige posisjon er i sentrum av boarealet. I tillegg representerer de flotte fokuspunkter.Sofabordene er unike, elegante og praktiske.

Faktisk har alle disse unike egenskaper. De viser en uvanlig form, flott materiale og funksjoner som gjør dem så praktiske. Jeg anbefaler deg derfor helhjertet å ta en titt på bildesamlingen nedenfor.

Runde salongbord

Du har ikke noe imot at vi starter, gjør du? Fraværet av hjørner gjør dem veldig egnet for små rom. Du kan bevege deg fritt i rommet uten å støte på det og skade deg selv. Bare fordi de er egnet for små mellomrom, betyr det ikke at de ikke kan levere en fet melding. Polly Cocktail Table av Jonathan Adler er en ekte showstopper. Den roterer, slik at hvem som helst kan ta den fra midten. I tillegg har du tre lag med blå maling her.

Geoformer er grunnleggende i dagens designverden. Så det er ikke rart at origami -salongbordet er vanskelig å ignorere. Dette bordet inneholder en håndinnlagt flisoverflate og en geometrisk base med et fasettert utseende.

Her er en annen moderne trend: dekorasjonen laget av kabler og ledninger

Massive salongbord

Massivblå høyglansbord, runde, metall underside

Apis salongbord laget av CB2 inkluderer en rutenettmønstret jernbunn og en overflate av akasietre. Akkurat som eksemplet ovenfor, er dette et veldig kompakt møbel. Du kan også bruke det som et sidebord. Så du ville ta et valg som er både praktisk og vakkert.

Metallisk underside

Massive salongbord, rundt tre, metallplate, underside

Leter du etter et salongbord som er absolutt egnet for utendørs? Sjekk møbelet som er laget av kasse og fat! Den ble laget av værbestandig akryl og andre naturlige materialer. Vil du ha flere grunner til å like denne tabellen? Hva synes du om den elegante formen?

Messingrørene har aldri vært vakrere

massiv salongbord pute gul trekonstruksjon

 Vet du hvordan dette Scalinatella -cocktailbordet ble laget av Jonathan Adler? Det ble laget av et enkelt messingrør og en overflate laget av Carrara -marmor. Vi har å gjøre med en flott eiendom her. Du kan også kjøpe dette bordet i veldig glamorøse versjoner.

Vi stenger nå vår samling av runde bord med et eksempel fra West Elm

solide salongbord runde, gylne rør, topp

 Egentlig blir disse stykkene stadig sjeldnere. Deres perfekte sirkler og lange rektangelformer ser ut til å være normen. Den autentiske metallbunnen til dette møbelet er robust, men samtidig elegant.

Marmoroverflaten ser ut til å være uten å være for merkbarMassiv marmorbase, gullbelagt

Salongbord i firkantede og langstrakte former

Sofabord i massivt glass, firkantet, kompakt

La oss se på noen eksempler med rektangler sammen. Cocktailbordet Jaque av Janathan Adler inkluderer disse. Messing og akrylglass har blitt blandet for en flott effekt. Stykket er alt annet enn omfattende og er ideelt for kompakte oppholdsrom.

La oss ta en titt på Sterling Coffee Table fra CB2! Resultatet er en litt bølget overflate. Dette fungerer som en organisk kontrast til aluminiumsglansen.

Dette inkluderer manuelt støpt smeltet metall

massive salongbord høyglanset metallindustriell stil

 Sikker! Mason -salongbordet fra Crate beviser dette for oss & Tønne. Den inneholder rene former og en interessant overflate. En polert overflate bidrar til det elegante utseendet, mens de fine fibrene gjør hvert bord ganske unikt.

Kan betong også se elegant ut?

stuebord massiv betong, grovt materiale ser solide salongbord ut

Praktisk handling har nådd et nytt nivå med det lakkerte salongbordet fra West Elm. Dette inkluderer flere skjulte overflater. Den malte overflaten gir akkurat den rette mengden glød. Imidlertid er dette stykket like funksjonelt som det er vakkert. En del av dette bordet kan stige og gir tilgang til lagringsområdene. Bøker, fjernkontroller, dyner – en rekke ting kan enkelt lagres.

Her ser vi et annet salongbord som fungerer som bod

lagringsplass utfellbart stuebord uttrekkbare hvite, solide salongbord

Denne heter Aurea White Coffee Table og er et verk av selskapet CB2. Den ble designet av Mermelada Estudio. Dette rette linjestykket inkluderer hvitt høyglanspolert metall og arrangert metall. Utskårne spor fungerer som et håndtak for å hjelpe deg med å løfte panelene. Inne finner du en annen trio lagringsenheter.

sengetøy i massivt tre, massive salongbord

Den sterke kontrasten mellom speilene og messingen er et kjennetegn som er sentralt, og det er det som gir Delphine Mirrored Cocktailtishes en særegen sjarm av Jonathan Adler. På den ene siden reflekterer den lyset, men samtidig er det skjulte skuffer som fungerer som lagringsplass.

Speiloverflate

stue speil bordplate massive massive salongbord

Til slutt kan vi se på et salongbord med en veldig funksjonell stil. Det er Vidro jordoverflate fra Blomus. Det gir en varm glød til stuen din og fungerer som en elegant radiator.

Likte du spesielt en av tabellene som vises i dag? Vil du til og med ta det med hjem?

 peis iøynefallende glass massive salongbord