For å gjøre deg veldig komfortabel i sofaen trenger du praktiske møbler som også skal se bra ut. Et salongbord er ikke bare en enkel hylle. Med et salongbord har du muligheten til å sette et sentralt punkt i stua. Det sier seg selv at et salongbord også kan være funksjonelt, men hva kjennetegner et praktisk og godt salongbord? Uansett stil og materiale på et salongbord, er det noen få grunnleggende regler som gjelder for hver modell. Disse gjelder hovedsakelig funksjonaliteten og dermed nytten av møblene i daglig bruk. I tillegg til glass er salongbord spesielle Vi anbefaler salongbord i tre, f.eks. Fra MEGA Möbel.

uvanlige salongbord stuebord kobberfarget

Sofabordet – størrelsen er viktig

For at et salongbord skal være praktisk og nyttig, må det by på mye plass. Størrelsen på et salongbord avhenger av størrelsen på sofaen på den ene siden og plassen som er tilgjengelig på den andre. Uansett bør ikke salongbordet være for lite hvis det er mulig. Sofabordet forvandles raskt til en praktisk hylle der kaffekopper, brus og tallerkener med snacks og snacks også kan plasseres. En eller to bøker og blader havner også på salongbordet etter å ha surfet. Salongbordet er også et populært sted å surfe på Internett med en notatbok. Hvis det ikke er tatt tilstrekkelig hensyn til størrelsen på salongbordet, kan plassen raskt bli for liten.

Når du kjøper et salongbord, må du sørge for å ha benplass

Mange salongbord ser så flotte ut at du vil pakke dem sammen og ta dem med deg. Men forsiktighet tilrådes her. Slik at du kan sitte komfortabelt på sofaen, må salongbordet også tilby plass til føttene. Kistene, som ble brukt som salongbord, viste at dette ikke alltid var tilfelle. Selv om dette så bra ut, viste det seg upraktisk i daglig bruk. Smarte kaffebord tilbyr diskret integrerte skuffer. Her kan du ganske enkelt få ting som blader eller coasters til å forsvinne og raskt organisere ting.

Tidløs eller moderne – hvilken stil skal det være?

Valg av stil er ikke lett. Klassisk og tidløs står ved siden av moderne og trendy. Til syvende og sist er det alltid et spørsmål om personlig smak hvilken du velger. Uansett er et salongbord en passende mulighet til å visuelt oppgradere stuen din. Det er tilstrekkelig å sette en optisk kontrast. Dette kan enkelt gjøres med et designerverk som visuelt dominerer rommet. Men en klassisk design er også ideell for å visuelt fremheve et rom. Vår anbefaling for billige møbler til Sveits er veldig tydelig MEGA møbler.