Gjør-det-selv polstrede sengegavler soverom seng perler

Hvordan designe fantasifulle stoppede sengegavler selv

Gjør-det-selv polstret sengegavl

Tilbringer du mye tid på soverommet ditt? Meg, ja. Der legger jeg meg til å sove som alle andre om kvelden og om morgenen kler jeg meg på for jobb. Derfor føler jeg meg helt berettiget til å bringe litt mer luksus inn i dette rommet.

Ville du gjort det også? Så stol på dine kreative evner, og du kan lage et av disse kreative hodegavlene for deg selv!

Enkle og slanke silhuetter

Polstret hodegjerde-gjør-det-selv-soverom-seng-komfortabel

På grunn av det slanke utseendet representerer hodegavlen i den første illustrasjonen symbolet på moderne design

Polstrede sengegavler for å gjøre deg soverommet myk

Gjør-det-selv-fans vil spesielt sette pris på de klare linjene og den voksaktige strukturen til denne polstrede skjønnheten. Når du fullfører dette prosjektet, bør du holde deg til lin eller annet stoff med en lignende struktur. Så du vil skape sympatiske rynker i prosessen!

Buede kreasjoner

Gjør-det-selv polstrede sengegavler oransje soverom

Vakker sengegavl i fargen på korallen

Gjør-det-selv polstrede hodegjerder, dristig farge

Dette fantastiske verket i fargen på designerens korall Sarah fra Sarah M. Dorsey Designs ville passe best i en vakker tropisk beliggenhet. Dette oppnår luksuriøse resultater. Den var laget av gardinpaneler! Kan du tro det? Denne sengegavlen kan representere det tropiske stedet på soverommet ditt. Resten av miljøet skal være så nøytral som mulig. På grunn av det dempede miljøet vil stykket komme til sin rett enda mer.

Nå dykker vi ned i havet av kunstneriske trykk og buede former av designeren Adrienne fra Crafty Little Gnome. De strålende florastoffene representerer sentrum for visuell interesse og er enda mer effektive mot bakgrunnen til den solide veggen.

Slående gul blomsterdesign

Gjør-det-selv polstrede sengegavner soverom seng mønstret

Du kan blande og matche dekorative puter for et hyggeligere mønsterspill. Disse skal vise forskjellige stoffer og farger.

Tuftet eleganse

Gjør-det-selv polstrede sengegavler bleke soverom

Bør ikke barnet ditt sove i et stilig rom?

Gjør-det-selv polstret hodegjerde, soverom, hvitt sengetøy

 Dette vil sikkert utvikle hans skjønnhet og skjønnhet, tror du ikke? Sengegavlen til Tamsyn fra Max and Me gir akkurat denne effekten. Etter min mening har du bare fordeler gjennom dette prosjektet! Barna vil elske de kule putene på konstruksjonen, og du vil oppleve enkelheten i dette prosjektet som avslappende og oppkvikkende. Tuvene ble plassert i midten av designet. Materialet er derfor spesielt viktig. Etter min mening bør man velge lin i dette tilfellet. Denne vil legge til mer for et snev av luksus.

Vil du lage et profesjonelt utseende selv??

Polstrede hodegjerder gjør-det-selv-soverommet feminint

 Dette vil være fullt mulig takket være Kates opplæring fra Centsational Girl. Du trenger absolutt polstring av høy kvalitet og profesjonell rå bomull. Så du kan skape et merkbart fokuspunkt på soverommet.

De lyse fargene er trendy og samtidig supre for DIY -fans. De klassiske nøytrale nyanser gir rommene et tidløst utseende.

Vil du ikke feste flere vinger til sidene som på bildet nedenfor? Disse vil gi et kongelig preg og også skape mer plass til dekorative detaljer.

De kosete myke hodegavlene til Sarah fra Sarah. M. Dorsey -design inkluderer også spikerhoder og er derfor ekstremt elegante.

Royal touch

Gjør-det-selv polstrede sengegavler soverom nattbord

Høy elegant hodegjerde

Gjør-det-selv polstrede sengegavler soverom seng perler

Design med beslag

Polstret hodegjerde-gjør-det-selv-soverom-seng-elegant

Alexis fra Viva Good skaper skjønnheten i vakre ting gjennom dette polstrede sengegavlen med besatte detaljer. Det viktigste grå ansiktet og svarte spikerhodene ville se fantastisk ut i ethvert monokrom rom. Stoffene til hodegavlen må velges nøye. Trekket eller beslagene kunne ellers settes gjennom de tynne beleggene. Stoffene som er for tunge ville være vanskelige å behandle.

Grått hovedflate og svarte spikerhoder

Gjør-det-selv polstrede hodegjerder soverom puter

Michelles gjør-det-selv-prosjekt fra Sweet 10 i det neste bildet legger til en moderne vri på de moderne neglene. De fargede, lekne linstoffene vil også passe godt til denne klassiske designen.

Etter din mening ville det elegante utseendet på disse polstrede sengegavlene tilføre rommet ditt luksus? Du kan oppnå både den moderne og elegante, så vel som den klassiske og detaljerte effekten. I alle tilfeller ser det ut til at et slikt polstret hodegjerde lukker et rom.

Hva er din favoritt DIY -strategi? Du kan bestemme det selv! Gjør-det-selv polstret hodegjerde soverom bordlampe