Boxfjærsenger og senger laget av massivt tre

Drømmesenger 2016 – boxmadrasser og de velprøvde er fremdeles trendy

På den årlige møbelmessen i Köln ble banebrytende eller bemerkelsesverdige innovasjoner sjelden sett i sengekategorien-det var merkbart at velkjente og utprøvde liggende systemer ble perfeksjonert og prøvd og testet når det gjelder senger og co.

har blitt videreutviklet.

Aktuelle trender for et moderne og komfortabelt innredet soverom

Boxmadrasser soverom møbler laget av massivt tre

Boxfjærsenger og senger laget av massivt tre er favorittene igjen i 2016

Når det gjelder soveromsmøbler av høy kvalitet, er boxfjærsenger og senger av massivt tre fortsatt de absolutte favorittene. Det er merkbart at kvalitetskravene til boxmadrassene er mer og mer i forgrunnen. Og det er også innovasjoner å rapportere når det gjelder optikk. B. Dyktige kombinasjoner med massivt tre for et vakkert utseende. På den annen side sikrer nye og uvanlige toppmaterialer, for eksempel laget av gelskum eller materialer av høy kvalitet fylt med kjerner, individuell, unik sovekomfort takket være deres optimale tilpasningsevne. Men den nå veldig populære boksfjærkomforten blir også mer og mer tydelig i vanlige senger. I dette området vil madrasser i den tidligere ganske uvanlige høyden på 30 cm – og utover – være tilgjengelig i en rekke forskjellige varianter i 2016.

Soverom boksfjærsenger Massive tre senger

I kategorien Senger i tre den rustikke sjarmen finner veien mer og mer – eiketre fortsetter å oppleve sin renessanse. Det er også bemerkelsesverdig at både et moderne og tidsriktig design og noen ganger et korn som kan være bemerkelsesverdig livlig, i en dyktig kombinasjon representerer en helt fascinerende naturlighet når det gjelder lineær design i stueområdet. En ny industriell design, som skårer med utmerket funksjonalitet, gir et friskt pust når det gjelder nytt, moderne og stilig sengedesign. Det er ingen tvil om at disse senginnovasjonene vil forårsake en sensasjon i de tyske soverommene i 2016.

Boxfjærsenger og senger laget av tremøbler i massivt tre

Med Hasena -sengkonfiguratoren går drømmene i oppfyllelse

Hasena -konfiguratoren på www.wohnbedarf-pies.de hjelper deg med å sette sammen den ideelle sengen raskt og enkelt – stykke for stykke – og helt etter kundens individuelle ønsker. Fra hodegjerde, som er laget av tre eller skinn etter ønske, til fothøyde til matchende ramme, kan du velge mellom et imponerende utvalg av materialer av høy kvalitet og vakre design. Med Hasena -konfiguratoren finner du ikke bare drømmesengen din raskt og enkelt, prisene er også riktige. Enten en enkeltseng, dobbeltseng, ungdomsseng eller en barnevennlig loftseng med Hasena-konfiguratoren, vil til og med lekmannen bli den beste møbeldesigneren. Nysgjerrig? Så går det her til Hasena-konfiguratoren fra wohnbedarf-pies.de: www.wohnbedarf-pies.de/Hasena-Konfigurator

Boxfjærsenger og senger laget av massivt tre Drømmesenger trender 2016

Nettbutikk www.wohnbedarf-pies.de – senger av høy kvalitet og mer

Wohnbedarf Pies ble grunnlagt i 1978 og har siden den gang solgt soverom, spisestue, stue og barnemøbler av høy kvalitet, samt utvalgte orientalske og berbiske møbler. Vevde og designertepper, som også kan lages i spesielle størrelser. I tillegg tilbyr selskapet sine kunder et stort utvalg av lamellrammer, madrasser og senger fra nesten alle tyske produsenter til bemerkelsesverdig lave priser, og tilbyr også sine kunder produksjon av individuelle spesialstørrelser innen de nevnte elementene. De vennlige ansatte i selskapet hjelper deg gjerne og gir råd til kundene når de skal velge sine helt spesielle møbler.