boksfjærsenger testet i sort skinndesign

Boxfjærsenger som nyskapende valg for soverommet ditt

Boksen våren, også kalt kontinentalseng eller amerikansk seng, er ikke en vanlig seng. Det er et intelligent, komplekst sovesystem der et fjærbelastet understell danner grunnlaget. Denne understellet kalles boksfjær, som faktisk betyr “boks med fjærer” og beskriver strukturen.

Boxfjærsenger kommer opprinnelig fra USA og har nå blitt synonymt med komfort og avslappende søvn. Derfor Boxfjærsenger i testen, de er  et innovativt eksperiment for massene.

Boxfjærsenger testet – nyt din fredelige søvn

boksfjærsenger i testdesignideene

I prinsippet består dette komplette sovesystemet av en ramme av massivt tre som omgir fjæringen. Den store sovekomforten til en amerikansk seng skyldes i prinsippet den gode fjæringen, som tilpasser seg kroppen, og dens elastisitet under stress. De øvre og nedre madrassene danner et vibrerende element.

Luksus boxmadrasser i testen

boxmadrasser i testmøblering ideer soverom madrass

Ta det som en utfordring å prøve boxmadrasser i testen. I tillegg til den praktiske anvendelsen, må du også sette pris på deres makeløse, flotte utseende. Det er vanligvis forskjellige måter å bygge boxfjærsenger på. Med amerikanske boxmadrasser er for eksempel boxmadrasser ofte opptil 30 centimeter tykke, dvs. du kan sove direkte på madrassen. Tvert imot har skandinaviske boxmadrasser en topper som kan trekkes om igjen og igjen. I skandinaviske boksfjærsenger er trekket på toppmadrassen tilpasset understrukturen, som dermed er beskyttet. Det er også flere varianter av understrukturen. Du kan få boksfjæren på størrelse med en enkeltseng, men også en dobbeltseng. I prinsippet kan alle typer madrasser brukes som en boxmadrass. Du bør bare matche den valgte madrassen til den nedre sengen.

Moderne soveromsdesignideer med boxmadrasser

boksfjærsenger i testen grå soverom moderne

Boxmadrassen er ofte laget av jomfru saueull eller komprimerte sengfjær, men også av latex og kaldt skum. Topperen er selvsagt ikke et must, men den bidrar til mer sovekomfort i den skandinaviske versjonen av boxmadrasser. Se på bildene og ikke undervurder resten av søvnen din.

Boxfjærseng med motorjustering

boksfjærsenger testet med motorjustering

Boxfjærseng i blått

boxmadrass i blått design

Frodig grønn med hvitt lin

grønn boks vår seng hvitt sengetøy interiørdesign

Boxfjærsenger i testen

luksus boksfjærsenger testet i skinn

Design ideer med gult og svart

luksus soverom box spring senger testet gul teppe

Stilig soverom

moderne boxfjærsenger i testkrakken

Boxmadrass med et unikt design i lilla

moderne boks vår senger soverom design

Skinndesign av boxfjærsenger

moderne soverom boxmadrass test i beige