Hvorfor bør du foretrekke boxmadrasser?

Vi tilbringer en tredjedel av våre liv i søvn, og derfor er det veldig viktig å ha en seng som ikke bare får oss til å drømme vakkert, men også beskytter ryggen vår og kan garantere oss en god søvn.

Mange kjenner dette stadig mer populære møbelet under navnet “amerikanske” eller “kontinentale” senger. Opprinnelig ble disse luksussengene nesten utelukkende brukt på førsteklasses hoteller i USA. Det er kjent at alle luksus køyer på den legendariske Titanik med Boxfjærsenger har blitt befolket. De tilbys nå til en pris som alle har råd til.

Boxfjærsenger – eksklusivitet i alle prissegmenter

boksfjærsenger bokmadrassinnredning eksempel stueideer 1

Hvorfor skal du foretrekke boxmadrasser?

box spring beds box spring bed møbler eksempel stue ideer

Forskjeller med den konvensjonelle sengen

Forskjellen med den konvensjonelle sengen er at boksfjærsengen er designet for å vare lenger og beskytte madrassen på lang sikt. I tillegg tilpasser boksfjærsenger seg mye bedre til menneskekroppen, noe som fører til økt sove- og liggekomfort. De er spesielt egnet for eldre. En vanlig seng består ikke bare av en sengeramme, men også av en lamelramme og en fjærkjerne eller kaldskummadrass. En boksfjærseng har tre beskyttende lag som er både praktiske og veldig komfortable. Det er her navnet kommer fra. Box spring betyr noe sånt som “spring box”, som er det første, nederste laget av sengen. Denne fjærboksen kalles fortsatt en basismadrass. Det midterste laget, også kjent som toppmadrassen, er preget av en høyde på minst 30 centimeter. I skandinaviske land plasseres et tredje, siste lag med madrass, kjent som toppmadrassen eller topper for kort, over toppmadrassen. Når du kjøper, bør du se nærmere på toppmadrassen, fordi hver madrass har en annen hardhet, som kan variere sterkt fra produsent til produsent. Hardheten er angitt med bokstaven H. Vekten til personen som sengen er beregnet på, bør også tas i betraktning.

God tilpasningsevne til kroppen 

box spring beds box spring bed eksempel på møblering av levende ideer struktur

Spesielt egnet for eldre 

box spring beds box spring bed eksempel på innredning av levende ideer visuelt

Det er forskjeller i hardhet og materiale fra produsent til produsent 

box spring beds box spring bed møblering eksempler levende ideer forskjeller

Ulike pris- og kvalitetsklasser

box spring beds box spring bed eksempel på møblering levende ideer soverom gjennomsnitt

Finn riktig seng for ryggen din 

box spring beds box spring bed møbler eksempel hjem ideer kaldt skum

Velg et spesielt skjerf og liggekomfort 

boksfjærsenger bokmadrassinnredning eksempel stueideer 2

Hvis du vil gjøre deg koselig og koselig i sengen, eller hvis du vil lindre ryggsmerter, ville valget av en boxmadrass være en hit. Likevel bør du ikke klare deg uten profesjonelle råd, for det er slik du finner akkurat den riktige sengen.

Det er forskjeller i hardhet og materiale fra produsent til produsent. Velg et spesielt skjerf og liggekomfort !

Med det i bakhodet, vil vi ha deg til siden Boxspringbett.net refer, som eksplisitt omhandler emnet og fokuserer på førsteklasses kvalitet. Unn deg selv den fortjente luksusen og komforten og få den beste informasjonen i dag!