Fantastiske barnesenger satt opp gutter rød slutte å kjøre

Flotte biler for barna: gresskarformede senger og racerbiler

Hvis jeg hadde sjansen til å designe rommet mitt selv da jeg vokste opp, ville alle ideene trolig dreie seg om eventyret om Ariel. Jeg ville gå for et undervannstema med mange blå mønstre og et veggmaleri som etterlignet risling av vannet.

Det var drømmerommet mitt, og jeg er sikker på at barna mine vil ha et eget. I stedet for å lure på hva favorittdekorasjonen deres vil være, kan du lese dagens artikkel og velge en seng som er alt annet enn vanlig.

Fantastiske barnesenger – bestem deg for et tema

Fantastiske barnesenger strekker seg geometrisk

En futuristisk barnehage kan inspirere hver eneste lille

futuristisk interiørdesign fantastiske barnesenger

Før vi kommer til de ganske fancy eksemplene, la oss først se på noen eksempler som kombinerer det konvensjonelle med kreativitet.

Hvis du ikke vil ta steget til en mer vågal seng, vil barna elske sengene også, som inneholder temaer som dette.

Romskipet med et teleskop er en av de kuleste soveromsideene jeg har sett så langt. Denne sengen ser ut til å ha blitt hentet fra NASAs hovedkvarter. Dette vil uten tvil være passende for et barn som en dag vil bli kosmonaut.

Biltemaer for små superhelter

batman fantastiske barnesenger gule svarte gutter

Hvis barna ber deg om å kjøpe en Batmobile til bursdagen din, kan de dekke behovene sine med en seng som denne nedenfor. Originalen er gjengitt her. Det er det beste valget for alle små barn som drømmer om å bekjempe kriminalitet. Batman selv vil sikkert ha det bra med dette også.

Her ser vi en seng i form av en lastebil. Komfortabelt og romslig, det er riktig størrelse for et voksende barn som er sulten etter actionsport. Hjulene på sengen gir en ekstra WOW -faktor.

Den er best på fire hjul

hjul auto Fantastiske barnesenger vakre kunstnerisk fantastisk

Har noen lyst på en gresskarvogn??

vogn jente drømmeaktig Fantastiske barnesenger

Det er nesten sikkert at jentene dine ikke vil sette pris på en racerbil. Men hva med en hestevogn som dekker deres behov? Det kan være Askepott så vel som en annen type kongelig seng som vil legge til en eventyropplevelse.

Små prinsesser elsker denne sengen

rosa blek moderne barneseng lysbildejente

Vil du ha noe mindre ekstravagant og virkelig egnet for den moderne dekorasjonen av hjemmet ditt? Kanskje en utskåret personbil også vil bli en hit.

Denne rosa tresengen vil tiltrekke seg oppmerksomheten til alle mennesker som liker kreative løsninger. Så jenta får muligheten til å sove og ha et veldig stort område.

Alle typer transport

innebygd orientalsk Fantastiske barnesenger hjul trapper

Vil du hoppe på et gammeldags eksprestog for å komme til Dreamland? Kan du tenke deg noe hyggeligere enn en lokomotivseng for barna? Sengen er integrert i veggen, noe som skaper et praktisk anlegg. De kongelige gardinene og den klassiske aristokratiske designen, som ble nøyaktig detaljert, bidrar også til det sjarmerende utseendet.

Å fly på et magisk teppe kan faktisk være veldig slitsomt. Men det gjelder ikke en arabisk ørkenoase som denne, som etter min mening er et romantisk hvilested.

Rommet har også en gullseng som er utarbeidet til perfeksjon.

I rommet nede er alle tingene som fengsler de små drømmerne blitt samlet

orientalsk myk tekstur barneseng hvile seng

Før de magiske vognene traff scenen, var det vogner og masse hjul. Ved første øyekast virker de veldig originale. Disse landlige sengene representerer de beste alternativene, og de er både komfortable og koselige.

Glad, eklektisk livsstil

livlige munter barneseng design barnesenger

Varme hjul i bevegelse

sosial entreprenør trapp motor Fantastiske barnesenger

Racerbilsenger er definitivt i. De er stilige og beveger seg veldig raskt. Dette er alle egenskaper som små barn liker. Kanskje det er på tide å gi rommene noen få sykler, drivstoff og søppel.

Hvilken racerbil vil du velge?

driver collection tyske møbler

Passer for fremtidige racerførere

kompakt fantastisk barneseng rød bil gutter spill

I den engelske livsstilen

britisk livsstil flagg barneseng