seng med madrass og elegant seng i metall

Oppdag alt som har med senger å gjøre på Betten Schneider

Vi er alle allerede overbevist om at vi trenger en sunn søvn for å være virkelig i form og produktiv i løpet av dagen. Alle ønsker å være godt uthvilt og full av energi, uten kramper, ikke sant? Det er selvsagt ingen hemmelighet at vi tilbringer en betydelig del av livet vårt i sengen, hvor vi slapper av og regenererer, hvor vi føler oss trygge og lader “batteriene” hver kveld.

Av disse grunnene er den rette sengen med en ergonomisk madrass og den rette lamelrammen ganske enkelt avgjørende for vår sunne søvn. Det er et av de viktigste møblene i hjemmet vårt. Det er derfor valg av seng er et spørsmål som skal tas på alvor, og du definitivt trenger ekspertråd.

seng med madrass og lamelramme boxmadrass diana

Du kan få slik førsteklasses service, for eksempel. Flaggermus Senger skreddersydd i Berlin. Selskapet ser tilbake på en lang tradisjon og har tilbudt komfortable senger, madrasser, lamellrammer, dyner og dyner i tillegg til puter og sengetøy siden 1927. Selvfølgelig finner du også matchende skap og nattbord samt kommoder og andre små møbler du trenger. Det legges også stor vekt på skreddersydde produkter som fullt ut kan tilfredsstille kundens behov.

Tradisjonelle partnere når det gjelder senger er kjente selskaper som Dormiente, Traumwerk, Coburger Werkstätten, Zack Design og Dico & Hasena, for bare å nevne noen. Uansett om du leter etter en seng i massivt tre, metall, designer seng, gjesteseng eller sovesofa, er du i gode hender med Betten Schneider.

seng med madrass og lamelramme fjærsenger adagio

Avhengig av innredningsstil og smak kan du bestemme materialer og farger. Så er i massivtre senger z. B. jobbet bare med trevirke fra lokalt, bærekraftig skogbruk. Det unike ved hvert tre og det perfekte arbeidet til dyktige snekkere gjør hvert seng og nattbord til et unikt stykke med et veldig spesifikt korn.

seng med madrass og lamelramme gabo valnøtt massivt tre seng

Og hvis du liker romantisk eleganse, kan du velge en metallseng i sølv, grått, gull eller antrasitt. En slik seng kan utformes i barokkstil eller mer moderne, etter ønske. Sjekk utvalget av metallsenger og velg din perfekte seng.

 Vi ønsker deg mye moro og fremfor alt en avslappende og sunn søvn!

seng med madrass og lamellramme retro design metall seng

seng med madrass og sengelamme i metall i metall

seng med madrass og lamelramme fjærsenger ceres  seng med madrass og lamelramme eto massivtre seng    seng med madrass og sofasofa anika

seng med madrass og babyseng med sovesofa

seng med madrass og sofasofa belinda

seng med madrass og lamellramme sovesystemer bellasan