plattformsenger oppbevaringsskuffer uttrekkbar svart sengeramme

Plattformsenger utstyrt med rom – lagringsideer

Hvis du stadig er på utkikk etter nyttige måter å lagre ting på soverommet på, og du vil ha en moderne, førsteklasses design som kan estetisk matches med sengen din, kan en plattformseng være den ideelle løsningen for deg..

Etter å ha brukt en plattformseng, vil du helt glemme slike opplevelser og ha full kontroll over plassen under sengen din.

En høy andel av disse sengene er utstyrt med et lagringssystem som lar deg organisere og lagre ting i rommet under sengen, noe som er spesielt nyttig i boliger der det er begrenset med plass.

En høy andel av disse sengene er utstyrt med et lagringssystem

Plattformsenger med rom utstyrt med trerammer

Avhengig av hvor mye lagringsplass du trenger og stilen du ønsker, kan plattformsengen ha en enkelt skuff eller flere skuffer innebygd i sidene og foten av sengen. På denne måten vil du kunne frigjøre en større del av det synlige gulvet. I skuffene kan du lagre undertøy, sokker og klær som er upassende for sesongen, mens plassen i skapet fremdeles er forbeholdt dagens sesongklær.

Plattformsenger med skuffer

Plattformsenger med rom utstyrt med hvite møbler

Dette alternativet avslører den ekstraordinære funksjonaliteten til plattformsengen, slik at den i denne formen overgår de høyeste forventningene. Hyller og skap kan monteres på hodegjerden, med forlengelser på begge sider. Rommene kan brukes til en rekke lagringsformål som f.eks B. for lagring av bøker, CDer, bilder i rammer og mye mer. For å få det til å se litt vakrere ut, kan du til og med legge til noen få dekorasjoner på hyllene.

Innebygde hyller og skap

Plattformsenger med rom laget av furutre

Denne typen plattformseng er laget for mennesker som prioriterer enkelhet i hverdagen. De er en serie med plattformsenger designet uten hodegjerde eller de forskjellige andre ornamenterte stolpene som man vanligvis ville assosiere med mange senger av denne typen. Alt du trenger her er den stilfullt enkelt utformede lagringsplassen under sengen, eller du kan velge noen få fasiliteter som trapper hvis du har noe mer effektivt i tankene.

Krevende enkelhet når det gjelder bekvemmelighet

plattformsenger utstyrt med rom i rustikk design

Mange plattformsenger er preget av en raffinert design, og bortsett fra at de har vist seg å være uttrykkelig funksjonelle når det gjelder plassbesparelse, gjør de soverommet ditt mer visuelt attraktivt. En plattformseng med trapp er et godt eksempel på dette. Hvis leilighetseieren vil legge seg, garanterer trappen ham lett tilgang til den.

Rustikk soveromsdesign – iøynefallende atmosfære

plattformsenger utstyrt med rom myke madrasser

Med en annen plass som åpner seg like under sengen din, trenger du ikke lenger å bekymre deg for hvor du skal plassere dem for å lage et sted å lagre off-season klær, dyner og kanskje barnas leker. I tillegg til å være veldig praktiske, er plattformsenger stilige, og måten de forvandler det lille soverommet på er uten sidestykke.

Tenk på brukervennligheten på barnets rom, på rommet og på det store soverommet hvis du er ute etter en forandring der og ønsker å etablere en visuelt tiltalende forskjell mellom disse rommene og det smale soverommet..

Så, ville du valgt en plattformseng??

plattformsenger med rom montert høyt

Høyt posisjonert plattformseng med lys treramme

plattformsenger med rom laget av tre praktisk talt kompakte

Klassisk soverom interiør

plattformsenger med rom utstyrt med moderne møbler  Buttery yellow sengetøy – urbant soveromplattformsenger med rom tilpasset urban design

Røde aksenter – veggmaling og puter

Plattformsenger med rom utstyrt med tradisjonelle møbler