soverom design seng hodegjerde vintage

Et flott sengegavl fra Noyo

Hvis du er ute etter nye, friske ideer for soverommet ditt, kan du bo hos oss. Artikkelen vår blir tema i dag Sengegavl behandle. Det interessant designet hodegjerde er en viktig del av interiøret i soverommet og kan gi interiøret et individuelt, unikt utseende.

Tro eller ei, du trenger ikke mye penger, men fantasien og estetikken din vil bli brukt. Et individuelt og elegant soverom kan gjøres mulig ved hjelp av kreativitet.

Soverom med individuelt interiør

type sengetøy med sengetøy

Lag et slags soverom

soverom innredning seng hodegjerde blomstermønster

Måten du innrammer sengen på kan gi rommet et dominerende preg, enten du velger moderne, romantisk, minimalistisk, rustikk eller retrostil. Med dette i bakhodet, vil vi at du skal nyte selskapets arbeid og flotte produkter Noyo tilstede.

Sengegavl med blomstermønster

soverom innredning seng hodegjerde tre mønster

Flymønster

soverom innredning seng hodegavl flymønster

Modellene av hodegjerder som dette selskapet lager, er ypperlige i moderne, munter soverom. Deres stilistiske oppfatning er basert på skapelsen av individualitet og unikhet. Og det er ikke tilfeldig! Har du lagt merke til at når du kommer inn på et soverom, ser det ut som sengegavl som et blikkfang? Sengen som det sentrale møbelet på et soverom skal ha et unikt og uvanlig sengegavl, slik at det generelle inntrykket blir positivt. Noyo -selskapet har også utviklet dette konseptet og produsert attraktive og eksklusive møbler.

Hjerte i tre

type soverom seng hodegavl trehjerte

Noyo etablerte også ideen om et kunstrom. Et rikt utvalg av farger og mønstre venter på deg. Blant modellene finner du mønstre som blomster, fly, biler og tog også. Bildene som er utarbeidet nedenfor, gir deg et godt eksempel på hvordan hodegjerden totalt kan forandre soveromsdesignet ditt. Er klar?!

Kart som mønster for hodegjerde – design ungdomsrom

     soverom innredning seng hodegjerde kartmønster

For poesiinteresserte

soverom innredning seng hodegjerde poesi

Farget soverom design

soverom innredning seng hodegjerde vegg prikk mønster

Rosa blomst

soverom seng hodegavl flotte røde blomster

Skipsmønster

soverom seng hodegjerde flott skipsmønster

Fargerike treplater skaper farge

  Soverom design farget seng hodegjerde