Når det gjelder gode kontormøbler som skal oppfylle mange viktige kriterier for vår helse, kan du bevæpne deg med mye tålmodighet og tid i søket etter det. Du bør også huske på at kvaliteten du ønsker kommer til en rimelig pris.

Vår jobb i Freishdeen er å lete etter gode løsninger, friske ideer og nyskapende oppfinnelser for deg på internett. Og fordi vi ofte føler oss adressert av ulike problemer som vi ønsker å løse, har vi begynt på et spesielt søk etter dagens artikkel, nemlig -for gode kontormøbler.

Fokuset for dagens artikkel vil være barnas skrivebord. Vi vil se nærmere på de viktige aspektene og kriteriene knyttet til ergonomien til stoler og skrivebord.

barnebord

Møbler til barnerom

Barn og unge tilhører en helt spesiell målgruppe. Disse kan generelt beskrives som ungdom. I vekstperioden er det av stor relevans å ta hensyn til barnets holdning og riktig posisjon ved skrivebordet. Design og produksjon av barnemøbler er derfor veldig spesifikt og krever mye teknisk kunnskap, sannsynlig tenkning og erfaring.

Vi oppdaget denne tekniske kompetansen hos det tyske familiebedriften Moll, som har utviklet og produsert ergonomiske kontormøbler siden 1925, som spesialiserte seg mer og mer og i 1974 utviklet verdens første (høyde) justerbare barnebord.

barnehager ideer til barnehagen

Barnas skrivebord gir farge til barnerommene Og det er det ingen tvil om, men de gjør faktisk mye mer enn bare det. De virkelig gode møblene til barnehagen har ikke bare et fint fargevalg, men også oppgaven med å opprettholde ungdommens ryggrad og bør være fleksible og holdbar nok.

Barnebordene som vi presenterer for deg i dag, lover fleksibel bruk i perioden fra barneskolen til videregående. For å gjøre dette mulig utvikler det tyske selskapet Moll et modulsystem som muliggjør tredimensjonal justering og helling. På denne måten kan læringsområdet holde vakt og viktige ergonomiske kriterier oppfylles også, noe som til syvende og sist er viktig for barnets sunne vekst.

Fra barneskole til videregående med skrivebord

Barn vokser raskt ut av klærne sine, og det er akkurat slik barnestoler eller skrivebord plutselig kan bli små. Det ville være ønskelig at møblene for barn, og spesielt barnas skrivebord og stoler, kan justeres i høyde, dybde og bredde. Denne fleksibiliteten gir barnet mye komfort, selvfølgelig, men redder ryggraden fra krumning.

barnebord abi

de Barnebord fra Moll er utviklet i henhold til behovene til dagens barn og er et begrep for innovativ tenkning, upåklagelig funksjonalitet og utmerket møbeldesign. Selskapet har mottatt en rekke designpriser for den imponerende fleksibiliteten til barnemøblene.

barnebord

Kvalitetsbevissthet som tradisjon

Barnes skrivebord, som alle andre organisasjonsmøbler eller stoler som selskapet produserer, produseres bare i små serier. Stor betydning er lagt til funksjonen, fargen og teksturen til produktene. Og hvis du sørger for førsteklasses kvalitet og fornøyde kunder over hele verden i nesten et århundre og gjør dette til en tradisjon, kan du bare få ros.

Sist men ikke minst vil vi henlede oppmerksomheten på viktigheten av fargeeffekten i barnerommet, som kan være ansvarlig for konsentrasjon mens du lærer, inspirasjon til håndverk eller maleri og selvfølgelig for nøye søvn. Designerne på Moll tar alle viktige aspekter av farge under mikroskopet og skaper det beste for barnet ditt.

Tilby barna mer komfort og velg den optimale posisjonen eller tilbøyeligheten for å lese, skrive eller male. For de som er usikre, er det også muligheten til å endre fargene avhengig av humøret ditt.

barne skrivebord barnehage kreative ideer