stue sofa sett fiolett

Har du noen gang spurt deg selv hvilke møbler som skiller seg ut først i stuen din og som kan endre hele interiøret? Selvfølgelig tar sofaen det viktigste stedet innen interiørdesign. Det er derfor vi skal presentere deg for et vakkert sofasett som ble laget av Bretz WOHN Dreams.

Napali -sofasettet er usedvanlig behagelig. Hun har et attraktivt syn som skaper en lykkelig stemning i stua. Denne koselige hjørnesofaen har tre grunnleggende komponenter som sikrer din komfort og avslapning – et forlengelseselement utstyrt med ryggstøtte, hjørneseksjon (med to ryggstøtter som er vinkelrett på hverandre) og en polstret ottoman. Alt avhenger av dine ønsker og personlige preferanser hvordan du vil sette disse brikkene sammen og klassifisere dem! Du kan velge mellom mange forskjellige varianter. Hvis du vil ha en koselig kjærlighetssofa for to, bør du ganske enkelt skille sofasettet. Hvis du vil ta imot mange gjester i stuen din, kan du forvandle det attraktive møbelet til en rett sofa for 20 personer. Du har også muligheten til å sette den i en U-formet konfigurasjon. Og hvis du ikke kan bestemme deg for en bestemt konfigurasjon, har du alltid det frie valget om å omorganisere delene i Napali -sofasettet så ofte du vil. De modulære komponentene fremheves av de store, myke putene. Du kan bruke putene til å sitte eller lene deg.

Det luksuriøse fløyelsbelegget er dekorert med eklektiske motiver og kommer i stilige farger. Beslutningen er ganske vanskelig. Skal du velge den rike lilla med gullfargede mønstre eller den dype blå med glitrende smaragdgrønn dekorasjon? De to variantene ser virkelig vakre ut. Egentlig spiller det ingen rolle hvilken fargekombinasjon du foretrekker, fordi du er sikker på å få et strålende smykke til stuen din!

Dekorer stuen med en nydelig blå og smaragdgrønn sofa

stue sofa sett blå

  Storslått smykke i lilla til stua

stue innredning napali sofa  Eventyrvisjon, kos og komfortstue sofa mange komponenter

Tekst med Katja