interiørdesign moderne modulær sofa

Vi vil introdusere deg for en ekstraordinær interiørdesign. Det er veldig muntert og fargerikt, og gjestene dine vil definitivt føle seg velkomne i denne stuen. Vekten her er på den friske, multifunksjonelle sofaen. Det er et unikt interiørdesignprodukt.

Dette attraktive møbelet vil umiddelbart fortrylle deg med sine muntre, prangende farger, men det har også noen andre overraskelser i vente for deg.

Sofaen kombinerer det elegante og kule utseendet, kos og komfort og teknologisk innovasjon.

Designerselskapet Zero TreArchitetti tilbyr deg denne fantastiske sittekomforten som er en glede for øyet. Du kan konstruere den modulære sofaen i henhold til dine preferanser. Setene er utskiftbare, det samme er armlene og ryggstøtten. De forskjellige modulene kan kombineres til en helt individuell sofa, og du har mulighet til å konfigurere forskjellige varianter. Dette attraktive møbelet vil være i perfekt harmoni med ditt daglige humør og behov. Den er tilgjengelig i syv forskjellige versjoner av armlener og ryggstøtter.

Du vil bli overveldet av de unike innovative skapelsene – en kraftig 160 watt høyttaler er innebygd i armlenet, som er kompatibel med din PC, MP3 -spiller og videospillkonsoll, slik at du har det ultimate hjemmeunderholdningssenteret i stuen din..

Den fargerike polstrede sofaen vil fortrylle deg med sine friske striper og fargede mønstre og umiddelbart forbedre humøret. De vil bringe mye livlighet, lysstyrke og godt humør inn i stuen din. Det vil se originalt og attraktivt ut, og det vil ha Italias ånd i seg.

Beundre denne herlige interiøret og bli inspirert av originale ideer i hjemmet ditt også.

Glad interiørdesign av Linea Italia med en attraktiv modulær sofa

interiørdesign i fargerike farger

Attraktiv interiørdesign med en multifunksjonell sofa med fargerike trekk og stripete puter

interiørdesign interessant teksturmønster

Tekst med Katja