Når er det verdt å få betrukket en gammel sofa? Det er ikke noe klart svar på dette spørsmålet, da det avhenger av flere faktorer. Så før du tar en endelig beslutning, bør du vurdere alle fordeler og ulemper. Med de følgende linjene vil vi hjelpe deg og ta en nærmere titt på temaet “reupholstering your sofa”.

Når er det verdt å få betrukket din gamle sofa??

Har et nytt trekk til sofaen Tips for mønstre og farger

Imidlertid er det ikke alltid lurt å la den gamle sofaen tre seg om eller trekke den selv, for det kan noen ganger være en billig og smart avgjørelse å kjøpe en ny sofa. Men slik at vi ikke skyter i mørket, la oss ta en titt på tilfellene når det virkelig lønner seg å polstre sofaen på nytt.

Skal vi bare tenke på det sammen …

Gammelt blir nytt

Sofaen kan trekkes om. Fordeler Ulemper

Den gamle sofaen (eller få den dekket) – når er det verdt det??

En slik innsats er bare verdt under noen få forhold:

  • Når sofaen er et familiearv;
  • Når sofaen er en antikk;
  • Hvis sofaen er i god stand;
  • Hvis du har et nytt trekk til din gamle sofa, koster det mye mindre enn å kjøpe et nytt.

Bryr du deg om sofaen til bestemoren din? Så få det trukket på nytt …

Få nytt sofatrekk Tips fra gammelt blir nytt

Er det et familiearv?,

da er sofaen en verdifull besittelse og har sannsynligvis en spesiell følelsesmessig verdi for deg og din familie. I så fall bør du gjøre alt for å beholde dette møbelet. Det er objekter i livet som er uerstattelige og som ikke kan gis noen pengeverdi.

Familiens arvestykke bør bli i familien

Få et nytt sofatrekk Tips Behold familiens arvestykke

Ha en sofa som er en verdifull antikk,

da har du kanskje investert mye penger i det. En sofa eller et møbel som faktisk er mer enn et århundre gammelt, kan ikke erstattes av en helt ny. I dette tilfellet er det fornuftig å gjenopprette antikken din. For å oppnå dette, finn en godt kvalifisert spesialist og få ny verdifull sofa. Husk imidlertid at det kan være ganske kostbart.

Ha en verdifull antikk?

Sofaen kan ompusses tips antikke møbler

Er din gamle sofa i god stand?,

da vil du bare oppdatere og revitalisere det, ikke sant? Hvis det er ditt tilfelle, må du sette sofaen på nytt. Velg en frisk farge eller et fargerikt mønster som passer godt til interiøret i stua og pust sofaen din nytt liv!

Er din gamle sofa faktisk ødelagt, eller trenger den bare en forfriskning??

Få et nytt trekk til sofaen din Tips

Det er rimelig å få den gamle sofaen trukket om

Dette er ikke alltid tilfelle, men det er sant at kostnaden for ompolstring kan være mindre enn å kjøpe en ny sofa av sammenlignbar kvalitet. I dette tilfellet er det verdt å ompolstre den gamle sofaen eller få den trukket om.

Det kan være lurt å sammenligne tilbud fra to eller tre forskjellige selskaper og beregne alle kostnadene. Sjekk også ut hva du vil betale for en ny sofa. Og så kan du ta din endelige avgjørelse.

Finn først ut hvor mye det vil koste å polstre din gamle sofa

Ha et nytt sofatrekk Tips Resultat

Husk at det er en forskjell mellom møbeltrekk og møbeltrekk. Ved omdekking erstattes bare stoffet, og det er mer en kosmetisk prosess. Når en sofa trekkes om, blir møbeltrekk og fjærer byttet ut, rammen repareres eller treet blir behandlet. En komplett ny polstring krever imidlertid mye arbeid og kan derfor være dyrt.

La sofaen din trees om når rammen er i god stand

Tips før og etter kan du dekke sofaen på nytt

Tenk på fordeler og ulemper i din egen sak, og ta en informert beslutning. Å få trukket din gamle sofa er bare verdt hvis du av en eller annen grunn ikke vil kaste den gamle sofaen. Noen ganger må du bare se fremover og investere i et nytt møbel, ikke sant??

Å få en sofa trukket med skinn kan være billigere enn å kjøpe en ny skinnsofa

Få et nytt trekk til sofaen Tips til en skinnsofa

Frisk opp stua og pust nytt liv i den gamle sofaen din!

Har nytt trekk på sofaen Tips stueinteriør

Slik kan du pusse opp en gammel lenestol

Lar deg dekke sofaen Tips Lenestol før og etter