Uavhengig av størrelsen på leiligheten vår, ønsker de fleste av oss et separat soverom. Enda litt mer. Vi ønsker oss et fullt utstyrt soverom, som inkluderer lagringsplass, sidebord og noen andre detaljer ved siden av sengen. Å ja, det må også se stilig og ikke for overfylt ut.

Ikke bekymre deg, dette er realistisk og kan fungere. Her er noen strategier som fungerer bra.

Hvit blandet med forskjellige andre farger

Vi kan ikke legge hvit maling til et soverom. Imidlertid virker noe som dette altfor sterilt og kjedelig for de fleste innbyggerne. Så hva kan du gjøre da? Du kan blande pastellfarger med den hvite malingen og legge til noen forskjellige nyanser. Det beste du kan gjøre er å introdusere to av dem. Bruk en farge på aksentveggen og en annen for resten. Du kan deretter bruke en tredje farge til å lage store nisjer og små områder.

En nøytral farge får det lille soverommet til å se mye større ut

soverom innredning i pastell nyanser

Tynne hvite gardiner

Tynne hvite gardiner er ikke i seg selv tilstrekkelig for vindusdesignet på soverommet. Disse bør kombineres med persienner eller andre gardiner for blackout. Men de hvite gardinene i lett stoff har stor dekorativ betydning. De gir en viss letthet til rommet, noe som også får det til å virke mye bredere.

Tynne hvite gardiner gir soverommet et friskt utseende

hvite tynne gardiner i soverommet designideer

hvite gardiner soveromsmøbler

Innred soverom og skape et dramatisk utseende

Når du forstørrer det lille soverommet, kan du ikke bare bruke rent visuelle, men psykologiske triks. Et dramatisk design vil avlede oppmerksomheten fra tettheten. En typisk strategi ville være en aksentvegg. Andre muligheter vil være bruk av designermøbler og kombinasjonen av minimalistisk design og noen få, men effektive tilbehør. La en designer hengende lampe eller en sofa med en fancy form stjele showet i rommet!

Geometriske figurer på veggen skaper en optisk illusjon

geometri soverom dekorere ideer

geometrisk vegg på soverommet

La grensene mellom innsiden og utsiden bli uskarpe

Den vakre utsikten fra vinduet er en mulighet du absolutt bør dra nytte av. Du bør lage et soverominteriør som slører grensene mellom innsiden og utsiden. Den første muligheten vil være korrespondanse i farger og former. Videre kan en minimalistisk, nøytral design i kombinasjon med store vinduer bringe utsikten fra innsiden spesielt sterkt.

Innredning av soverommet – du slipper naturen inn i huset gjennom litt større vinduer

soverom innredning i grønt

sckandischaischer stil soverom tips soverom innredning

La så mye slitebane som mulig

Moderne interiørdesignstrategier lar oss sette praktisk talt alt på veggen. Dette gjelder både dekorasjonen og lagringsplassen, belysningen og annet tilbehør. Tenk på forskjellige konsepter med en harmonisk effekt som etterlater så mye løpeflate som mulig. Kanskje du kan integrere en loftseng og bruke plassen under til en garderobe eller andre formål?

Innredning av soverom – Sammenleggbare møbler fungerer godt på en liten plass

hvordan det lille soverommet kan se stort ut

sammenleggbar seng til soverommet

Speil og belysning

Til syvende og sist vil vi at du skal bruke det på en dyktig måte Reflektere og motivere rombelysning. Dette alene lar deg få soverommet til å virke mye større og hyggeligere. Speilene har uansett denne evnen. Jo mindre antall og større enkeltstykker, desto sterkere blir effekten. De smart brukte lysene vil belyse rommet og drive dysterheten ut av de fjerne hjørnene. Dette får umiddelbart et soverom til å virke større og hyggeligere.

Skap med en stor speilet dør ville være en annen smart idé for den optiske forstørrelsen av det lille soverommet

ideer til innredning av små soverom

speil på det lille soverommet