romantisk sengegavl polstret sengetøy pluss

Luksuriøse drømmer

Synes du soverommet ditt trenger litt romantikk? Få inspirasjon fra soverommene på bildet her, som kombinerer dekadent sengetøy og myk belysning.

 De røykfylte blå veggene, hodegjerde dekket med plume laget av silke og den myke dyne i mohair skaper dette romantiske tilfluktsstedet.

De luksuriøse møblene og den myke belysningen er perfekte tillegg til dette elegante rommet.

Fransk retrett – romantisk soverom

romantisk soverom polstret sengegavl ser klassisk ut

Det sjarmerende soverommet viser romantikk takket være denne skreddersydde sengegavlen, sengetøy og antikke møbler. De buede møbelformene og den myke belysningen skaper det perfekte miljøet for en koselig kveld.

Eldgammel inspirasjon

romantisk sengegavl med polstret sengetøy hvit benk

Det raffinerte og sofistikerte soverommet tilbyr romantikk gjennom sine myke, nøytrale fargenyanser og tekstiler kombinert med antikke møbler og et overdimensjonert hodegjerde.

Rom med fantastisk utsikt

romantisk gardin med vindusstol

Fantastisk utsikt, myke linjer og åpen design gjør dette soverommet til en ekte oase.

Delikate frills

romantisk soverom lysekrone sengetøy silke

Eieren av dette soverommet gikk for frills og innredet det i fransk stil med rolige gylden gule og blå nyanser.

Dristige kontraster

romantisk soverom sengetøy hvite myke mønstrede puter

Det er veldig lett å slappe av i dette dramatiske drømmesoverommet. Den polstrede sengegavlen står i kontrast med de mørkeblå veggene og ser spesielt ønskelig ut når den kombineres med disse hvite husholdningstekstilene. De friske, røde blomstene er et romantisk tillegg til nattbordene.

Delt plass

romantisk sengegavl svart nattbord svart

Det perfekte soverommet for et par viser en seng med rene linjer og elegant sengetøy. En blanding av solide møbler og feminine detaljer gjør rommet til et romantisk tilfluktssted.

Elegant romantikk

romantisk soverom sengetøy hvit rød sengeteppe nattlampe

En imponerende himmelseng gir oss en ekte romantikk. Det hvite sengetøyet og de røde aksentene myker opp den svarte sengen. En nøytral veggfarge og tilbehør får rommet til å se enkelt ut.

 Kompakt, men sexy

romantisk soverom sengetøy hvit oransje aksent

Alt i dette soverommet er basert på kontrasten. De dristige, røde aksentveggene står i kontrast til det hvite og svarte tilbehøret og skaper dette elegante rommet.

Pastellfarger

romantisk sengetøy kremaktig gul hvit vintage

Dette gjesterom er mildt og beroligende med kremete, hvite og gull nyanser og antikt tilbehør for et romantisk, rustikt utseende.