høst sengetøy design i soverommet idé soverommet

12 høstsengetøy på soverommet

12 sengetøy for høsten

Etter hvert som bladene fortsetter å falle om høsten, er det fristende å bringe naturens jordfarger inn i hjemmet ditt. En enkel måte å oppdatere interiøret for denne kalde årstiden er å bytte sengetøy!

Høstferier og sammenkomster bringer selskap hjem til deg, og det er ingen bedre måte enn å hilse på gjester med et dynetrekk i høstens farger. Når selskapet går, vil du fortsette å nyte de livlige fargene på det nye kjøpet.

I dag har vi avrundet 12 vakre sengetøyalternativer for høsten, inkludert valg som er perfekte for overgangen til de kommende vintermånedene. Med rike toner av rust og gylden geometri i uforglemmelige mønstre, har vi dekket deg. Ingen kommentar nødvendig …

Sengetøy i stamstil i jordfarger

høst sengetøy design på soverommet ideen original interessant

Vi starter med en av de største tekstiltrendene i dag … stammedesign!

Dynen Flint Jasper fra Serena & Lily minner om de indiske motivene i høstens farger.

 

Dyner med grenser

Noen ganger er det bare en god, tykk kant! Coral Border Frame Dynen fra Serena & Lily tilbyr skarpt hvitt sengetøy med en levende rød og oransje kant for å definere hvert hjørne og hver kant. Et snev av høst er omtalt i hver kraftig linje, men det friske utseendet på denne dynen er perfekt for alle årstider.

Designer sengetøy fra Coral linje

høst sengetøy design på soverommet ideen hvit oransje

 Prøv et tykkere omriss med det moderne mandarinsdynet fra Dwell Studio. Dette sengetøyet i hotellet holder deg komfortabel med sin bomull med 400 tråder!

Sengetøy med oransjerøde kanter

høstlig sengetøy design i soverommet ideen kanter oransje

Sengetøy med rike, jordnære toner

Et annet populært mønster i dag? Chevron! I stedet for å være altfor skarp, vrir chevronsikksakkene nå til uskarpe, og fremkaller territorium for en ny vri på designet. For eksempel tilbyr Textured Atlas Dynetrekk + Shams i Cinnamon fra West Elm en ombre stil på dette klassiske geometriske mønsteret.

Chevron sengetøy i jordfarger

høst sengetøy design i soverommet mørkt mønster

Hvordan liker du de dype, rike tonene i sengetøyet ovenfor? Vårt utvalg nedenfor er like fristende takket være horisontale striper i skyggen av høstnedgangen. Sedona sengetøy fra Crate & Fat har håndbroderi for ekstra tekstur.

Moderne sengetøy i jordfarger

høstlig sengetøy i soverommet

Mønster i mengder

Åh, hvor vi elsker Ikat! Spesielt når det kommer i fargene gul, grå og blå! Det 100% bomull, organiske WinterIkat dynetrekk fra West Elm er hentet fra et akvarelldesign og viser definitivt den delikate kunsten …

Et dynetrekk av ikat

Høst sengetøy design i soverommet ikat stil mønster

Håndlagde suzanier er tradisjonelle tekstiler som bruder lager til trousseauet sitt. Og de er akkurat det Morena Suzani brodert dynetrekk er & Omslag fra Pottery Barn, med sine uimotståelige blomster og vinstokker.

Et brodert dynetrekk 

høst sengetøy design pute myke teksturer

Lev stort med King Elephant Dynetrekk av Thomas Paul. Dette håndskjermutskriftsvalget er ferdig med rørkanter i en fargerik kontrast.

Et elefant dynetrekk i oransje

høst sengetøy design i soverommet idé oransje elefant mønster

Sengetøy med striper og rektangler

Vi feirer nå appellen til de horisontale linjene ved å belyse Chinoiserie dynesettet fra Dwell Studio. Dette sengetøyet er klassisk og elegant, inspirert av den elskede amerikanske designeren Dorothy Draper (som hadde tilhørighet til striper)..

Moderne stripete sengetøy

høst sengetøy design striper hvit svart

Vi går nå fra strimler til rektangler med det moderne abstrakte sengetøyet nedenfor. Ta med de røde og appelsinene! Disse nyansene er vakre på grunn av nøytrale former og farger som grå og lilla har en veldig beroligende effekt. Ja, Donovan -sengetøyet fra Crate & Tønne er en fantastisk visning av farger og moderne stil fra midten av århundret!

Moderne abstrakt sengetøy

høst sengetøy design i soverommet idé moderne abstrakte linjer

Ferie geometri

Vi kunne ikke fullføre dette innlegget uten å snakke om høytiden på forhånd, ikke sant? Det geometriske nåde -sengetøyet fra Z Gallerie tilbyr et rutenettmønster i isblå og gylden taupe. Dekorer med en høstpute eller en sengeskål med glitrende ornamenter!

 Sengetøy i blått og gull

høst sengetøy designer idé moderne blå gyldne tepper

Vår siste fargeprøve har en ny gulltonet nyanse, denne gangen kombinert med kul grå (blandet med et snev av hvitt og svart for å få mønsteret til å poppe). Ikonet sengetøy i sitrus & Grått fra Z -galleriet er perfekt for høsten eller for å fremheve feiringen av vinterferien!

Geometrisk lin i sitrus og grått

høst sengetøy design geometrisk lin sitron gråEr du ikke sikker på at du vil kjøpe et helt nytt sett med sengetøy til høsten? Prøv å kjøpe et par putetrekk eller sett med blader i høstfarger. Noen ganger er det bare en aksent å feire den nye sesongen. Som du kan se, kommer dagens mest populære mønstre i en rekke farger. Ha det gøy å handle!