flotte sengetøystips smakfullt kombinert turkis og brun

18 flotte sengetips

Planlegger du å renovere soverommet ditt snart? Starter du med dynetrekk eller dyne? I dag har vi 17 flotte alternativer for moderne dynetrekk for deg. Kanskje finner du noe under som du ikke kan klare deg uten.

Enten det er fargen eller mønsteret, ikke glem at hjemmetekstiler kan ha en reell innvirkning på utformingen av soverommet.

Sengetøy alternativer

Først og fremst har vi valgt et sett Nomad Coverlet + Shams med en intens farge. Den ene siden er grå med dynelementer. Den andre siden har imidlertid et kontrastmønster, som vist nedenfor:

Sengetøy i grå quiltstil

flotte sengetips grå nyanser quiltet sengeteppe

Jade grønt er alltid spesielt. Så hvis du vil vise frem en farge, hvorfor ikke denne? Dette jade -sengetøyet fra Crate & Fatet er 100% bomull. De har sømmer i flettet stil som passer godt sammen med trykte tekstiler. Eller du kan kombinere den med en kontrastfarge.

Jade grønt sengetøy

gode sengetips tips celadon grønne putetrekk og sengeteppe

Vi må erkjenne den utsmykkede stilen til dette Gianna Venetian Blue -sengetøyet fra Z.Gallerie. Ruffles danner et moderne fiskebeinmønster. Med 100% bomullsstoff er komfort garantert.

Blått plysj sengetøy

flotte sengetøy tips lyseblå plysj sengetøy

Noen ganger vil du velge en kul farge. For eksempel er lilla ikke bare egnet for barnerom. Dette settet fra Lacoste er pent og sporty på samme tid.

Lilla sengetøy

flotte sengetips mørk lilla farge og hvite aksenter

Stripet dynetrekk

Ingenting annet sier “sommerstil” enn de vertikale og horisontale stripene, spesielt når det også er hvitt.

Dette settet fra West Elm har et ekte eklektisk utseende takket være kombinasjonen av tette striper med geometriske blokker.

Ny stripete sengetøy

flotte sengetips svart -hvitt stripete

Vil du ikke dykke ned i det Hampton stripete dynetrekk av akvamarin? Hvit med bassengblå er en forfriskende kombinasjon i 100% bomull.

Ark med striper i aqua og hvitt

flotte sengetips tips stripet i blågrønn og hvit

Ørkentoner med gult, sand og grønt er fargene i dette settet fra Crate & Tønne. De forskjellige bredden på stripene gjør dette trekket så moderne …

Gulgrønn stripete sengetøy

flotte sengetips gulgrønn stripete sengeteppe og pute

Den neste delen er fra PB Teen, men dette Brooklyn dynetrekk er egnet for alle aldre. Kraften til de nøytrale stripene har blitt enda mer intens med kontrasten mellom mørkt og lyst. I tillegg får de horisontale stripene dette settet til å se moderne ut.

flotte sengetips dobbel dyne og pute svart grå stripete

Mønstret dynetrekk

Vi kommer nå til en samling dynetrekk med mønstre.

Settet fra Serena & Lily er inspirert av fuglefjærformen.

Moderne sengetøy fra Serena & Lily

flotte sengetøystips subtil kantdekorasjon i mørkeblått

Et annet valg for barn med en voksen appell er det lilla dynetrekket fra Serena & Lily. Lavendelkanten er uimotståelig, men de geometriske formene med korallakenter er også attraktive.

Lilla geometriske dynetrekk

flotte sengetips geometriske mønstre i lys lilla og rosa

Er du klar for et vintage -forslag? Den kommer fra Art Deco -stil takket være de runde formene som presenteres nedenfor. Korallsettet fra Serena & Lily har en kant som strekker dette omslaget med sjarm og en perlerad.

Moderne dynetrekk i deco -stil

flotte sengetips i art deco -stil i korallrødt

Fra vekter til honningkaker er naturen en stor inspirasjonskilde, ikke sant? Dette settet fra CB2 har et bikakemønster som går vertikalt gjennom dynetrekk. Dette valget passer for de som ønsker diskrete mønstre.

Grått geometrisk dynetrekk

flotte sengetips grå og mørk brun veldig elegant

Sammenhengende former kjennetegner neste dynetrekk fra Jonathan Adler. På den hvite bakgrunnen er milde grå former.

Moderne dynetrekk av Jonathan Adler

flotte sengetøystips dundyner og puter stilig mønstret

For ikke-så fine mønstre, sjekk PB Teen-kolleksjonen! Der har vi en populær kombinasjon av Kelly grønn og hvit. Formene kan tilpasses.

Geometrisk dynetrekk

flotte sengetips geometrisk mønstret i hvitt og gressgrønt

La oss gå til en lett variant! Jonathan Adler -settet er en levende oransje med et diamantmønster. Hvor flott går det med sikksakk-settet?! Diamantmotivet passer faktisk godt til bagasjerelatert motto på veggen.

Dynetrekk i diamantmønster av Jonathan Adler

flotte sengetips diamantmønster i rosa rødt

Vi holder oss på den oransje siden i dette settet med CB2 av designeren Noël Ashby. Dette energiske mønsteret er inspirert av den summende lyden av en samtale.

Oransje og hvitt dynetrekk

flotte sengetips tips fargerik oransje hvit

Til slutt, la oss vende blikket mot et dynetrekk med en lavendelkant. Dette sengetøyet fra Crate & Fat kombinerer linjer og sikksakkblokker. Som et resultat har vi ikke et felles mønster.

Moderne dynetrekk i lavendel

flotte sengetøystips moderne og stilig lavendel

Likte du noen variant? Fortell oss om ditt favoritt dynetrekk i en kommentar nedenfor …