kul soverom fargepalett elegant kombinasjon blå gul

Kul fargepalett på soverommet – gjør det riktige valget!

Vi har alltid stått bak stillingen, når det gjelder interiørdesign av hus, er funksjonalitet og form like viktig. Områder i huset, for eksempel kjøkkenet og soverommet, er rom der behovet for objektivitet er mer åpenbart og vesentlig enn noe annet sted.

Ny forskning i Storbritannia på søvnmønstre og soverom har avslørt noen interessante fakta. Skygger og nyanser som finnes på soverommet ditt kan faktisk påvirke kvaliteten og varigheten av søvnen din.

Ferskvannsblått fargevalg i det klassiske soverommet

kul soverom fargepalett turkis vegg speil vann

En studie av 2000 husstander fant at blått var øverst på listen over farger som sikrer sunn og avslappende søvn.

Kombiner grønt med andre livlige farger

kul soverom fargepalett gress grønn vegg levende nyanse

Elegant utseende – mørkeblå nyanser

kul soverom fargepalett gress grønn dyp blå mørk trendy interiør

Buttery gule gardiner og sengetepper

kul soverom fargepalett smør gul blek

Lysegrønne motiver og vegger

vakkert soverom fargepalett moderne blomstermønster

Polstret oransje sengedesign

interessant soverom fargepalett barnerom oransje

Gressgrønn atmosfære og fine blomstermønstre

moderne soverom fargepalett grønn krem ​​slappe av

Oransje og blå aksenter står i kontrast til det hvite interiøret

vakker soveromsfargepalett oransje blå aksenter

De neste fargene i listen er gul og grønn. Overraskende hører brun og grå nederst i katalogen over farger som brukes, fordi de ser ut til å formidle følelsen av depresjon og skumring.

La det blå komme inn!

Å føle seg litt “blå” er kanskje ikke så ille når det gjelder å tilbringe mer tid på soverommet ditt. Blått og dets nyanser er de beste nyansene for soverommet, og de er umiddelbart i konkurranse bak rosa. Hvitt og blått er en flott kombinasjon som også passer perfekt til det kule moderne utseendet.

Lyst soverom – blomstermønstre på veggene

kul soverom fargepalett blåbrunt teppe

Elegant fargeskjema – blå nyanser og klassisk interiør

kul soverom fargepalett blå tradisjonell ordning

Moderne soverom – tremøbler

kul soverom fargepalett aksenter deco elegant

Mørkeblått sengetrekk

kul soverom fargepalett moderne mørk blå hvit

Blå sengetepper med sebramønster

kul farge fargepalett sebra blå tekstur

Elegant feminint soverom – raffinert atmosfære

kul soverom fargepalett blå interessant

Mørkeblå gardiner og stripeteppe

kul soverom fargepalett aksenter nøytralt interiør attraktivt

Gleden ved å leve kysset av solen

Selv om blått kan fungere på flere måter, og de tofargede blå veggene bare passer perfekt til soverommet, er gul fargen du trenger å bruke klokt. En studie utført av Travelodge viste at gul er den nest beste fargen etter blå for en god natts søvn. En del av det skyldes den muntre og morsomme appellen til fargen som ser ut til å “tørke bort” alle bekymringene den harde dagen kl. arbeid.

Smørgult sommermøbler

kul farge fargepalett gul lyst utseende

kul farge fargepalett aksenter gul vegg hvitt sengetøykul soverom fargepalett gul hvit svart

“Solkysset”, nøytralt interiør og soverom med en fargepalett i det flotte gule området representerer en hyggelig og luftig appell.Gult er et spesielt godt valg for små og kompakte soverom, ettersom det gir en følelse av visuell friskhet. Tvert imot har overdreven dekorasjon i gull vist seg å være skadelig for en god natts søvn.

Søte blomstermønstre – feminine møbler på soverommet

soverom fargepalett gul aksent nøytral hvitkul soverom fargepalett gul aksent nøytral hvitkul soverom fargepalett gul aksent nøytral hvitkul fargepalett på soverommet innbydende varmkul soverom fargepalett gule blomster

Balanserte grønne vibrasjoner

Grønt er en fargetone som er universelt populær og ligger ved siden av det unike blå som en av favorittfargene til ledende designere. Med grønt som en integrert del av naturen, ser det ut til at vi føler oss mye mer komfortable og fredelige i nærvær. Derfor er det en av de tre mest brukte fargene i moderne soverom. Limegrønn og lysere versjoner av eplegrønn sammen med hvitt og gult er ganske populære former. Frisk og levende, det er fortsatt bedre å holde de mørkere versjonene av det grønne stort sett borte fra soverommet.

Minimalistisk soverom – frisk fargepalett med lyse og mørkegrønne nyanser

kul soveromsfargepalett aksenter grønn skyggekul soverom fargepalett aksenter brun seng rammekul-soverom-fargepalett-aksenter-plattform-sengkul soverom fargevalg aksenter brun seng rammekul soveromsfargepalett aksenter grønn veggkul soveromsfargepalett aksenter grønn design

Bord sølv

Dette er en palett av farger som sikkert kan overraske noen av oss. Sølvfargede soverom virker passende for en avslappet lur. Forskning viser at de som legger til sølvaksenter på soverommene, har totalt 7 timer og 33 minutter søvn. Selv om sølv ikke er en veldig populær farge blant huseiere akkurat nå (spesielt sammenlignet med naturlige gråtoner og brune), kan det være på tide å revurdere det konseptet.

Soverom innredet i sølvfarger – virker beroligende

kul soveromsfargepalett aksenter grå sølvkul soverom fargepalett aksenter sølv svart

Sølvet fyller rommet med mening, fascinasjon og energi, og denne aksentinnredningen i denne fargen ser ut til å være motiverende for mer bevegelse enn andre! Vel, det er en farge til som handler mer om vekttap!

Glitrende atmosfære – luksuriøst soverom

kul fargepalett på soverommet fremhever fantastiske glitrende lyskul soveromsfargepalett aksenter lyst sølvkul sovepalett fargepalett aksenter sølv kombinert gråsvart møbler kommode hodegjerde sengestel

Gleden av oransje friskhet

Nederst på listen vår i dag er den pulserende og fargerike oransjen. Med dekor og møbler farget stadig oftere i denne glitrende og originale fargen i en moderne stil, beveger den oransje fargen de populære posisjonene i stor hast. Oransje blandet med litt gult og rent hvitt er en stil som passer perfekt til det moderne badet. I tillegg beveger denne fargen seg for å vekke spontanitet og sporty vibrasjoner. Oransje skaper hyggelige og positive tanker, som igjen gir en god natts søvn.

Klassisk interiør – tradisjonell atmosfære

kule soverom fargevalg aksenter oransje veggerkul soveromsfargepalett aksenter mettet oransje

Mens studien reiser noen interessante spørsmål, spesielt når det kommer til grått og brunt som farger på soverommet, bekrefter det også at lilla er for stimulerende for de stille rommene. Rødt og gull ser ut til å falle i samme klasse. Så, neste gang du maler rommet ditt på nytt, tenk på farger som vil gjøre tankene dine lettere. Dette er et perfekt eksempel på et aspekt av interiørdesign som går langt utover dimensjonene som øyet kan se!

Koselig elegant interiør på soverommet

kule soveromsfargepalett med aksent oransje sengetepperkult soverom fargevalg aksenter oransje minimalistiskkul soveromsfargepalett aksenter lysspillkul soverom fargepalett aksenter vegg tatovering mønsterkul soverom fargepalett aksenter overflate