Vil du nyte sommeren som aldri før? Deretter kan du gi rommet ditt en titt som passer for denne sesongen. Dette kan oppnås både ved å legge til noen få små detaljer og ved å gjøre en stor endring. Vi håper de åtte ideene nedenfor vil hjelpe deg.

Ville en tauknut dørstopp være riktig for deg? Videre kan en grønn vase med friske blomster eller et lite bord for å sette opp kaffekoppene endre atmosfæren fullstendig. Finner ikke det?

Enkle detaljer som skaper en stor endring

sommer på soverommet lyse celadon grønne aksenter filigran ornamenter på sengeteppet

Alle disse ideene gir deg en unik feel-good-opplevelse i dine fire egne vegger!

Tips: du kan legge noen ekstra puter med fine farger på sengen. Disse skal matche sengeteppet. Så utseendet på sengen og hele soverommet ser komplett og elegant ut.

Du kan også lene deg på dem mens du leser om kvelden.

Det er bedre å gjøre uten ytterligere dekorasjonsdetaljer, hvis disse ideene bruker!

Bambus og rotting skaper en naturlig atmosfære

sommer på soverommet rottingkurv nattbord laget av bambus

Naturmaterialer som bambus, rotting eller flett passer fantastisk med sommermøblene. Det lille bordet nedenfor er også veldig praktisk. Den kan brukes til å stuve bort bøkene som er lest om kvelden.

Tips: Med forskjellige typer sengetepper og sengetepper kan du legge til flere naturlige nyanser i rommet. Resten av designet skal være klart og enkelt. For det er nettopp det som er sommerstemningen!

En nesten umerkelig endring bringer sommeren inn i huset

sommer på soverommet lyse hvite sengetøy små blomster

Nautisk-inspirerte speil eller små salongbord vil umiddelbart bringe mye mer sommerstemning inn på soverommet. En åpen bok vil løsne atmosfæren og motivere deg til å lese.

Tips: Blekne, havblå skumtepper er akkurat det du trenger for sommeren. De vil se spesielt vakre ut i kombinasjon med svarte sengerammer.

Mal gulvet

sommer på soverommet vakre blomsterpynt i hvitt og mørkeblått

Er gulvene litt forvitret? Deretter kan du male dem med en frisk sommerfarge. Det er mange forskjellige varianter: Du kan velge den friske hvite fargen eller forskjellige nyanser av blått.

Tips: match fargene på mønstrene til hovednyansen. Dette sikrer at skyggen du velger er jevnt fordelt overalt.

Du kan også legge til ferske farger med puter og tepper

sommer på soverommet vakre blomsterpynt i rosa og oransje fra zara home

Omstil overflaten på et skap med sommerdekorasjoner

sommer på soverommet gammel kommode i okerskjell i glasset

Bare ved å legge noen gamle flasker på skapet og kanskje et glass med boller, kan du allerede oppnå sommerstemning. Du kan alltid legge til variasjon ved å bytte plantene i flaskene hver uke. Du kan bruke friske blomster, kvister med blader, krydder eller urter.

Tips: Se etter en utgave dedikert til sjøen med bilder og vakre omslag på loppemarkedet eller i en gammel bokhandel. Disse gamle skattene er ikke bare fantastiske å lese, men de kan også gjøre en forfriskende forandring på soverommet ditt.

Mal hele rommet i en hvit og blå fargepalett fra Landingsdesign & Utvikling

sommer på soverommet vintage lenestol lyseblå stripete dynetrekk

Menn og kvinner liker denne fargekombinasjonen. Så du kan ikke gå galt. Det er bare perfekt for underholdningsrom og felles soverom. Mal veggen blå og sengeteppet kan da være hvitt med blå striper.

Tips: bland sammen stripene! Så snart disse er i lignende farger, er kombinasjonen av forskjellige typer striper og mønstre berikende.

Rustikt tre og krem ​​sengetøy

sommer på soverommet grovt lys antikk teft

Fordyp deg i atmosfæren i et romantisk eventyrland! Du kan oppnå dette gjennom grovt, forvitret treverk og kremnyansene. Litt krus på kanten av puten og dynen vil tilføre enda mer romantikk.

 Tips: Her avhenger den vellykkede designen utelukkende av stoffvalget. Berør og se nøye når du velger sengetøy.

En liten hytte i skogen

sommer på soverommet smijern og trepanel på veggen

Vegger malt bleke, sengerammer av metall og rustikt sengetøy vil skape en fantastisk stemning i hjemmet ditt. Takket være dette kommer du hjem med glede hver gang.

Vil du føle sommeren inne i huset ditt hele dagen? Eller hvorfor ikke hele året? Kan du kanskje gjøre det ved hjelp av tipsene våre … Ha det gøy med sommerdesignet og la det gå bra!

Inspirasjon fra Middelhavet

sommer på soverommet rotting avføring med middelhavsstil