Soveområdet er innredet slik at du kan avlaste hverdagslivets stress innenfor dine fire vegger og nyte behagelig avslapning. Å legge seg på sengen din etter en stressende dag er mange menneskers første tanke … Men bare hvis sengen gir den komforten du ønsker! Dette sikrer deg en boksfjærseng, fordelene vi ønsker å markere på et øyeblikk.

Hvis du legger stor vekt på soveområdet og spesielt møblene, bør du vurdere en seng av høy kvalitet. Med en boksfjærseng er du sikker på å treffe merket! Tidligere kunne du bare nyte komforten til en slik seng på hoteller og på cruiseskip. Men i dag kan en boxmadrass allerede finnes på mange soverom. Enten det er en ferdiglagd boxmadrass eller en konfigurert kontinentalseng, unner du deg en velfortjent natts søvn! Så du kan for eksempel fortsette www.boxspringbettenshop24.de Finn et bredt spekter av modeller i forskjellige farger og størrelser og med forskjellige hardhetsgrader, eller design din egen boxmadrass.

Kjøp en boksfjærseng ferdig eller design den selv

Hva er egentlig en boxmadrass?

Boksen våren er også kjent som en amerikansk seng eller en kontinentalseng. Hotellseng er et annet begrep som brukes for å beskrive dette. Den spesielle høyden på en boksfjærseng er dens første karakteristiske trekk. Dette skyldes den spesifikke strukturen. Boxfjærsenger består av:

  • Basemadrass, boksfjær eller fjærboks
  • Overmadrass med lommefjærkjerne
  • Toppmadrass eller topper (finnes ikke i alle modeller, mangler for eksempel i amerikansk modell)

Boxfjærsenger er av høy kvalitet, spenstige, komfortable og rimelige. Dette er universelle senger for alle. I tillegg til personer med ryggsmerter, kan barn, allergikere og overvektige også ha nytte av en boxmadrass.

boksfjær seng moderne seng for maksimal sovekomfort

Hvis du vil ha en sunn søvn, kan du kjøpe en boxmadrass

Moderne senger kombinerer enkel design og funksjonalitet. En optimal soveposisjon er rettet mot i hver seng. Ryggraden skal være rett når du sover, slik at ryggsmerter og spenning unngås. Boxfjærsenger har mye å tilby i denne forbindelse. De må dekke dine personlige behov og kan tilby god sovekomfort. Derfor må hver boksfjærseng velges individuelt. Vekt, høyde og soveposisjon er hovedkriteriene. Utseendet spiller selvfølgelig også en viktig rolle når du leter etter riktig seng.

Heldigvis gir mange rådgivere for innkjøp av springfjær hver kunde muligheten til å designe sin egen seng takket være en konfigurator for boxmadrass. Flere individuelle madrasser eller bare en sammenhengende madrass, en sammenhengende topper eller to separate: du er rett og slett ubegrenset når det gjelder konfigurasjonen av sengen din! På denne måten kan individuelle ønsker oppfylles, for eksempel en viss hodegjerde eller et flytende blikk gjennom en ekstra konstruksjon for føttene. Og hvis du vil ha bedre stabilitet, kan du vurdere et antiskli-system for madrasser og toppers.

Sist men ikke minst vil vi gi deg råd: Velg en boxmadrass for maksimal sovekomfort, fordi sunn søvn er et must i disse dager!

boksfjærseng designer sovekomfort og vakker optikk