Stein furu seng – ta naturen inn på soverommet

Alle som sover dårlig eller urolig, bør tenke på å bringe naturen inn på soverommet og sove i en steinfuru. Dette sikrer en behagelig og avslappende natts søvn og fører til at du våkner omgitt av den herlige duften.

Sunn søvn i en stein furu seng

Under søvn bør ny styrke samles for å starte den nye dagen helt avslappet, sterk og passform. For korte eller rastløse netter har en langsiktig effekt på helsen og kan føre til ulike sykdommer. Derfor er det viktig å holde et øye med sunn søvn. Men dette er bare mulig hvis de ytre forholdene er riktige. En stein furu seng er det ideelle grunnlaget. Steinfuru er en veldig edel og verdifull treslag. Det har en avslappende effekt, slik at en god søvn fremmes. Natthvilen er mye dypere for kropp og sinn. I tillegg forhindrer den essensielle oljen den inneholder mugg. På bauer-holz.at a Seng av stein furu fra Europas største stein furu bed produsent, som bare den beste kvaliteten stein furu brukes i produksjonen. Den inspirerer med en fantastisk duft, er laget av massivt tre, er bærekraftig produsert og fremmer sunn søvn.

De andre fordelene med stein furu sengen

stein furu seng soverom interessant design

En furuseng kan gjøre mye for din egen helse og velvære, for i tillegg til et sunt kosthold, frisk luft og fysisk trening er avslappende søvn den beste måten å forebygge sykdom. Steinfuru inneholder essensielle oljer som beroliger det vegetative nervesystemet.

Dette gjør det mulig å sovne raskt og våkne uthvilt neste morgen. Som et resultat er sirkulasjonen stabil og hjerterytmen er roligere. En stein furuseng inneholder ingen metalldeler, noe som også fører til urolig søvn for mange mennesker. Dette er en stor fordel fordi det er bevist at metalliske gjenstander kan generere elektromagnetiske forstyrrelsesfelt. Steinen furu er også egnet for allergikere, da midd, møll, etc. holdes borte av duften. Sengen er også et godt valg for astmatikere. Lukten av trevirket har en decongestant effekt på slimhinnene, slik at det er lettere å puste dypt og livskvaliteten forbedres betydelig.

Fordelene med stein furu sengen på et øyeblikk:

– fantastisk duft

– forbedret søvnkvalitet

– Takket være den essensielle oljen i stein furu, sørger den for mer avslapning og restitusjon

– lettere sovne og lengre søvnperioder

– reduserer pulsen

– behagelig romklima

– naturlig møll- og insektbeskyttelse

– positiv effekt med værfølsomhet

– bedre generelt velvære

– også egnet for allergikere

Konklusjon

Mange beskriver å sove i en stein furuseng som en slags velværeferie. WHO lider av søvnløshet, kan oppleve en betydelig forbedring i søvnkvalitet og velvære. Immunsystemet er spesielt aktivt under søvn. Derfor bør alt gjøres for å sikre at det er sunt og avslappende. Steinen furu er en optimal investering for alle. Det er den beste måten å bringe naturen inn på soverommet og gjøre rommet til en oase av avslapning. Den positive effekten av steinfuru på velværet er vitenskapelig bevist. En stein furu seng er også en oppkjøp for livet.

Steinen furubed inneholder ingen metalldeler og genererer følgelig ikke noen elektromagnetiske forstyrrelsesfelt

Sveitsiske stein furu senger sover godt

Å bringe naturen inn i hjemmet ditt har aldri vært så enkelt 

furu seng tre sunn søvn

En slags velværeferie venter på deg på soverommet ditt

møbler i furuseng