elegant soverom skandinavisk teft

Elegant soverom – vil du dekorere i gull og hvitt?

Har du lenge vært i humør for et elegant soverom? Gull og hvitt – høres ut som stil og raffinement, ikke sant? Kanskje dette soverommet som vi presenterer for deg i dag ville være den ideelle inspirasjonen for deg.

Kombinasjonen av de to fargene er bare nydelig.

Det glamorøse, majestetiske innslaget av gull er perfekt balansert av den rene, beroligende effekten av hvitt. Dette er akkurat tilfellet på dette soverommet også. En varm, koselig og avslappende atmosfære ble skapt.

Den enkle skandinaviske stilen ser mye jevnere ut i denne fargepaletten og har en feminin ettersmak. Enkelt, men veldig funksjonelt, et slikt elegant soverom hjelper deg med å sove bedre og mer forfriskende.

De hvite veggmotivene er dekorert med filigran og forhindrer på denne måten refleksjon av lyset

elegant soverom åpen garderobe med stålsøyle

Ta en titt på sengegavlen! Den består av en åpen bokhylle og inne i noen fine gullfunn vises for å holde balansen. Et elegant, hvitt sidebord med gullben sitter ved siden av sengen. Du kan legge den gullbelagte koppen din der mens du leser.

Slike geniale løsninger er elegante og plassbesparende på samme tid

elegant soverom gyllent veggstativ med kleshengere

Pass på at du ikke glemmer laken og puter. Som du kan se, er de en sentral del av innredningen av soverommet. Puter i hvitt og oker ble brukt her. Et sengeteppe i glitrende gull ville heller ikke være galt, selv om et grått teppe ble brukt her for å skape en balanse.

Den skålformede hengelampen er også belagt med gull på innsiden

elegant bokhylle med hodegjerde

Hva tror du? Likte du det? Hva annet kan du gjøre annerledes hvis du vil dekorere i gull og hvitt? Et slikt elegant soverom ville være riktig for deg?