feng shui energi soverom seng grønn frisk hvit lysekrone Feng Shui -energi på soverommet

Få mer Feng Shui -energi til soverommet ditt. Vi har allerede informert deg om hva du bør vurdere når du velger seng. Men her vil vi fortelle deg hvordan du plasserer det riktig i rommet.

Feng Shui energi – harmonisk atmosfære.

soverom feng shui plass god energi

Den perfekte posisjonen for sengen din er langt borte fra døren – uansett hva det er – bad, soverom, omkledningsrom, terrassedør eller annen dør. Ikke la sengen stå på linje med en dør. Den kunne bare plasseres diagonalt tvers overfor døren eller vekk fra den.

Det er også viktig at det er en vegg bak sengen og at det ikke er skarpe vinkler fra veggen eller fra et møbel som “ser” på deg mens du sover. Små nattbord på begge sider av sengen skaper også en harmonisk Feng Shui -atmosfære. Sørg for at det er så få elektriske apparater som mulig på soverommet. Det ville være bra hvis det ikke var stikkontakter på veggen der sengen er tett.

En god feng shui seng

soverom seng feng shui nattbord hvit brun

Selvfølgelig er det ikke alltid mulig å følge alle disse reglene, spesielt i den moderne samtidens verden, men hvis du kan, bruk dem! Du kan også finne de heldige Fen Shui -veibeskrivelsene dine og plassere sengen din deretter. Ikke fortvil hvis dette ikke er mulig i ditt tilfelle. Vær heller kreativ, vær klok, og vær sikker på at du finner den riktige løsningen.

Ikke i tråd med døren

feng shui energi soverom seng grønn frisk

Helt laget av tre – en Feng Shui -seng 

feng shui energi soverom seng tre brun beige

Polstret sengegavl i hvitt – stilig og elegant

feng shui energi soverom seng hvitt nattbord polstret hodegjerde  Diagonalt motsatt – ja, overfor døren – nei

soverom seng feng shui sted bra dårlig