Den som innreder soverommet nøye, vil nyte optimal sovekomfort. Fordi en god natts søvn er nært knyttet til individuelle aspekter ved soveromsdesign. Derfor vil vi henlede oppmerksomheten på de enkelte komponentene i et soverom og oppmuntre deg til å tenke gjennom soveromsdesignet ned til minste detalj. For i tillegg til en komfortabel seng, trenger du mye mer for en god natts søvn!

Lag de optimale soveforholdene

Du kan omgi deg med vakre møbler i soveområdet og velge riktig fargepalett, men det bidrar bare delvis til det hyggelige sovemiljøet. Det er andre krav som sikrer en god natts søvn. Madrasser og lamellrammer gir for eksempel et enormt bidrag til dette. Til og med riktig sengetøy gjør søvnen bedre! Heldigvis kan du finne et stort utvalg av alt du trenger på nett for din egen sovekomfort. Betten-abc.de tilbyr for eksempel et bredt utvalg av senger, madrasser og sengetøy fra kjente produsenter og egne merkevarer, slik at ingenting er igjen å ønske.

Design soverommet etter dine egne behov

soverom design madrass pute sengetøy

Sengen

Velg riktig modell for å ha en kvalitativ hvile og for å kunne lese eller drømme uforstyrret. Imidlertid tilbringer vi en stor del av livet vårt i sengen! Ønsker du en seng med perfekt koordinerte komponenter og lag eller en modell der sengestativ, rammestel og madrass kan kjøpes individuelt? Trenger du en enkeltseng eller en dobbeltseng? Modellen og størrelsen er det du må bestemme i henhold til dine egne preferanser og behov. Mangfoldet av materialer og fargevalget gir deg et bredt spekter av alternativer … Men den riktige sengen må finnes for alle!

Moderne seng med hodegjerde sikrer god sovekomfort

gjøre soverommene komfortable sengetøy lyse farger

Madrassen og lamelrammen

Enten det er en massiv tre seng, en boxmadrass eller en polstret seng, er liggeunderlaget av stor betydning. Spesielt for alle som har vondt i rygg og nakke! Madrasser, toppers og lamellrammer må da oppfylle alle individuelle krav.

Med sunn søvn lindres musklene og hele kroppen er avslappet. Derfor må du absolutt stole på den riktige madrassen og den riktige risten! Når du velger en madrass, må du ta hensyn til lindringen av ryggsyren. Dine egne behov spiller hovedrollen her, så vel som størrelse og vekt. Når du skal velge madrass, må du virkelig ta hensyn til hardhetsgraden! Fordi noen vil sove mykere, mens en annen trenger en hard overflate. Tredjepart svetter mer eller mindre i søvne og har spesielle krav til madrassen. Slik er det også med allergikere.

Finn en passende pute for deg

design soverom sunn søvn skikkelig madrass

En god madrass går hånd i hånd med en passende lamellramme. Komforten med å ligge er også avhengig av en lamellramme av høy kvalitet. Lamelrammen bidrar også til god ventilasjon av madrassen. Den elektriske lamellrammen og sammenrullingsrammen er spesielt funksjonelle alternativer. Og hvis du vil gjøre den eksisterende madrassen mer behagelig og tilpasse den til dine egne behov, så få en topper!

Bedding

Etter at du har funnet en passende seng og madrass for deg, gå videre til å finne det beste sengetøyet for deg. Fordi sengetøyet også bidrar til sovekomfort. Og det trenger ikke bare å være vakkert, det må også være av høy kvalitet. Puter, tepper, laken. Ta valg av sengetøy veldig alvorlig!

Når det gjelder sengetøy, bør materialet gå foran. Noen dyner er imidlertid egnet for vinteren, andre for sommeren. De fleste moderne dyner er laget av dun, ull, bomull eller syntetikk: Velg en dyne som sikrer optimal kroppstemperatur. Og i henhold til liggende stilling, må du også velge en passende pute. Vær også forsiktig med putefyllet. Hva foretrekker du: dun, dyrehår, fiberfyll, skumflak eller kanskje naturlige fyllinger? Variasjonen er virkelig stor!

Sengetøy i nøytrale farger skaper harmoni i soveområdet

soverom design tre seng tapet

Hvis du vil sove godt, bør du ta hensyn til et optimalt soveromsmøbel. Gjør den enkle søvnen til ditt favorittsted hvor avslapning og drømming er mulig. Tenk på soverommet som et sett med flere komponenter, så ta deg god tid til hver detalj. Og viktigst av alt, ta en informert beslutning!

Design soverom med funksjonelle møbler

soverom design seng design lys gul vegg farge bilder

Gjør ditt eget soverom til en oase av velvære!

soverom design moderne seng ovalt teppe