nordlige feng shui soverom ideer rosa

Northern Feng Shui soverom – bringe de fem elementene i naturen i bevegelse i det riktige området

spørsmål: Hvordan bruke Feng Shui til å innrede et soverom i nord?

Vennligst hjelp, hvordan skal jeg bruke feng shui til å dekorere et nordvendt soverom? Etter min mening bør jeg bruke hudtoner og jordfarger for god feng shui, men jordens feng shui -element i nord er ikke bra.

Er det riktig? På den annen side er heller ikke vann -feng shui -elementet på soverommet mot nord egnet.

Elegant Soverom Design – Northern Feng Shui Soverom

nordlig feng shui soverom elegant tregulv lys

svar: Vi forstår forvirringen din, du tar opp et veldig godt Feng Shui -spørsmål, takk for det.

Etter å ha definert bagua i hjemmet ditt, kan du ofte på kort tid finne et Feng Shui -dilemma om hvordan du skal innrede og dekorere et bestemt område av hjemmet ditt.

Du vet, for at du skal skape en mer harmonisk energi hjemme, må du styrke Feng Shui -elementer som kreves i bestemte Bagua -områder.

Så for eksempel vil du bringe inn planter (Wood Feng Shui Element) og en vannkilde (Water Feng Shui Element) i det østlige området av bagua for å øke energien som trengs for å opprettholde god helse og familie harmoni.

Koselig og komfortabelt soverom

nordlige feng shui soverom hvitt sengetøy

Men hvis du har et nordvendt soverom, kan du bruke mer intrikate eller subtile feng shui -ideer for å dekorere. Et feng shui -soverom i nord er ofte mer utfordrende enn vann -feng shui -elementet – må begrenses i et godt feng shui -soverom.

Mørkt, men koselig soveromsdesign – myke tekstiler og teksturer

nordlige feng shui soverom ideer tips

Så hva kan du gjøre? Her er enkle og praktiske Feng Shui -tips for et soverom som vender mot nord.

Ta med svart -hvite farger til soverommet ditt og plasser det i et visuelt tiltalende arrangement. Sørg for at bildene passer for soverommet.

 Feng Shui tips for å velge tema og stil på soverommet

 Feng Shui grunn: Svart er fargen på vann Feng Shui -elementet og hvitt er fargen på metallet Feng Shui -elementet; Både elementer og farger er veldig nærende for Northern Feng Shui Bagua -området.

Vakre, stilige farger og teksturer lyser opp og forskjønner romdesignet

nordlige feng shui soverom ideer oransje silke

Velg hovedsakelig hvite / krem ​​/ myke, grå farger på soverommet ditt med fine, varme jord-, tre- og ildfeng Shui -aksenter. For eksempel kan du legge til varme røde eller sjokoladebrune puter, men ikke ha røde eller sjokoladebrune farger på veggen. Du må unngå sterke jord-, brann- og treelementer i et nordlig soverom.

Feng shui grunn: Feng shui -elementene på jorden, brann og tre vil svekke vann fra feng shui i soverommet ditt nord.

Sett i et fint speil for å la mer naturlig lys strømme inn på soverommet. Pass på at speilet ikke vender mot sengen eller inngangsdøren. Velg en sirkulær (metall feng shui elementform) eller et ovalt speil.

Komfortable og enkelt møblerte soveromsmøbler

nordlige feng shui soverom ideer mørke

Feng shui grunn: Et godt justert speil vil styrke det nødvendige Feng Shui-elementet for vann uten å tappe god energi fra soverommet ditt.

Unngå følgende former i soverommet ditt i nord: firkantet (fengshui -element i jord), rektangulært (fengshui -element i tre) eller trekantet (feng -shui -element i brann. Dette gjelder møblene dine, for eksempel seng og hodegjerde, garderobe, nattbord, Sengetøy og teksturer.

Dominerende lilla farge i rommet

nordlige feng shui soverom ideer lilla

Feng Shui grunn: Som vi nevnte tidligere, svekker fargene så vel som jord, tre, brann Feng Shui -elementer vannet i Feng Shui -vannet i soverommet i nord.

Endelig: Du kan gå et skritt videre og finne mange kreative løsninger på hvert Feng Shui -dilemma du står overfor. Sørg for at du forstår samspillet mellom de fem elementene i Feng Shui. Bevæpnet med denne kunnskapen, er du sikker på å bringe god energi inn i hjemmet ditt!

Ordne soverommet ditt i henhold til Feng Shui -reglene

nordlige feng shui soverom ideer plan

1. Du trenger solid hodegjerde

2. Velg riktig madrass

3. Sørg for at den er høy nok

4. Plasser sengen diagonalt overfor døren, men ikke i tråd med døren

5. Solid støttemur bak sengen er viktig

6. Hold jording og balansert energi i rommet

7. Plasser sengen din vekk fra veggene der det er elektriske apparater

 Planer og utkast – Bagua Feng Shui regler og råd

nordlige feng shui soverom ideer design   Spisestuen er egnet for læring og romantikk nordlige feng shui soverom ideer prosjekt