seng i massivt tre, soverom, kinesisk treskjæring

Seng i massivt tre – den tapte kinesiske treskjæringen

Dessverre har ikke den tradisjonelle kinesiske treskjæringen blitt bevart. Trepaneler hadde blitt kuttet i tusenvis av år, og disse kunstneriske og fantastiske verkene ble en uatskillelig del av tradisjonelle kinesiske hjemmemøbler.

Noen elementer i denne vakre kinesiske kunstretningen er imidlertid nå brakt til live igjen i designet av Q Lin -sengen.

Disse ble blandet med et moderne design med klare linjer, europeisk følsomhet og den uformelle stilen i California

seng i massivt tre, soverom, kinesisk utskjæring

Disse er plassert på hver side av treverket og skaper et moderne inntrykk av det kinesiske gulvmønsteret. For å oppnå dette var et team av designere med forskjellige stiler og smaker engasjert i prosjektet.

Detaljene har blitt utført med ulastelig presisjon og har dermed nådd nivået i den kompromissløse kreative prosessen når det gjelder kvaliteten på de gamle artistene.

Sengen inneholder over 3000 hull laget for hånd

seng i massivt tre, soverom, kinesiske figurer, sirkler

Den glitrende valnøtt fra middelalderen er veldig populær i California og ble gjenbrukt under den såkalte California “kule trenden”. Det er fortsatt veldig populært i dansk katedraldesign.

Det er dette treet vi skylder den varme, uttrykksfulle grunnfølelsen, på grunnlag av hvilken hver seng blir et veldig individuelt stykke. Sengegavlen (den mest dramatiske delen av møbelet) er et stykke massivt valnøtttre som gjenspeiler nyanser med varierte karakterer.

At Skinnende valnøtt fra middelalderen er veldig populær i California

seng med ramme i massivt tre, kinesisk hodegjerde

 Dette er veldig populært blant folk med en forkjærlighet for kunst og kultur. De ønsker å bidra til å bevare kulturelle arv selv gjennom de minste endringene hjemme.

Tilhører du også denne typen kunstelskere? Kan du tenke deg en sånn seng hjemme hos deg??

   Sengen er et eksempel på eklektisk kunst sengetøy i massivt tre, kinesisk teppe