lage et koselig soveromsdesign på loftet

Sett opp et koselig soveromsdesign på loftet – trendy ideer

Vanligvis er soverommene satt opp i øverste etasje, slik at når vi vil kaste oss i sengen, stiger vi opp til et mer fredelig sted i huset. Å ha et vennlig og isolert sovehjørne virker langt mer unikt hvis det har en spesiell tilgang og en makeløs romplassering.

De fleste av oss har elsket trehus og hengekøyer; selv Harry Potter -skapet under trapperommet kan være attraktivt for mange.

Nå har du sjansen til å virkelig nyte dette fascinerende rommet på taket, som lover interessante og konfidensielle opplevelser, med vinduene mot himmelen.

koselig soverom design på loftet satt opp trapper

Faktisk i hus med stor takhøyde eller uregelmessig form, f.eks. B. ubrukte kroker og rom og rom kan forekomme i historiske bygninger. Loftene avslører seg selv som det fabelaktige resultatet av slike romlige konstellasjoner. Denne typen boder passer for de unge og travle typer mennesker som ennå ikke har oppdaget stillheten i stillesittende liv og som bare trekker seg tilbake til soverommet for å slappe av om kvelden eller på grunn av det private rommet det tilbyr.

Legg til poesien om å nå ham via en stige, så blir alt skinnende rent. Og hva sier du om glidestangen for å skyve raskere ned? En overdådig glede for ditt indre barn!

Ofte kan loftet vise seg å være festet til en to-etasjers stue. Dette er de elegante og imponerende loftene fra filmene, romslige nok til å romme en king -size -seng, en mosjonssykkel for morgentreninger og kanskje en lenestol – på grunn av sin spesielle vekt ved siden av flatskjermen.

Komfortabel atmosfære i soveområdet

koselig soverom design på loftet innredning moderne

Eksentrisk og avslappende

koselig soverom design på loftet satt opp skinn lenestol

Det er veldig moderne strukturelle løsninger for å tilnærme seg loftsbegrepet, for eksempel den populære “hengende plattformen” laget av tre på stålelementer eller til og med et oppført soverom av kapseltype. Ved første øyekast blir vi forelsket i slike visuelt imponerende bygningskonstruksjoner, ettersom mye fantasi har gått inn i deres design.

Hvitt utstyr – fasjonabelt og trendy i design

koselig soverom design på loftet minimalistisk

Skillevegger av glass gir oss muligheten til å skille soverommet innredet på loftet for mer intimitet fra den brede plassen i stua som den svever over. Siden søvn er en aktivitet som faktisk ikke krever fordelene med dagslys, er mangelen på mange vinduer egentlig ikke et stort tap. Et lite vindu, som vanligvis bør være i nærheten av sengen, vil slippe inn bare mengden sollys for å vekke deg om morgenen.

Soveområdet er designet rett over kjøkkenet

koselig soverom design på loftet spisestue trebord

Slående hengende lamper – urbane hjemmemøbler

koselig soverom design på loftet stue

Mørke trepaneler dekker veggene

koselig soverom design på loftet oppsett spisestue

Ikke vær redd for å inkludere strukturelle elementer i komposisjonen. Fakta viser at spesielt i loftsrommene i de eldre husene er oppføring av noen støttebjelker og til og med installasjon av ventilasjonssjakter uunngåelig. Å kle dem ville være et alternativ for deg. Moderne design kan imidlertid være ekstremt stolt av en eksentrisk eklektisisme og mange alternativer i denne forbindelse.

Alle disse strukturelle elementene, som ikke har funnet noen plass i den ryddige og ryddige verden av klassisk design, men peker på konstruktive ferdigheter og sivilisasjonsprestasjoner, kan flettes inn i moderne designutkast som aksenter. Det vil kreve litt avstemning, en “bøyning” av vårt estetiske syn, men en gang for alle kan resultatene være ganske ekstravagante.

Og spesielt siden mange moderne designopplegg er basert på en høy vurdering av materialitet, kan tre og stål integreres på en veldig fin måte i utstyret til det gjennomtenkt sofistikerte loftsrommet.

Trapper skiller stuen fra soverommet

koselig soveromsdesign i loftsblå fløyelssofa

Lys, leken atmosfære – fargerike aksenter og detaljer

koselig soverom design på loftet spisestue striper

Industriell soveromsdesign på loftet

koselig soverom design i loftsmøbler industriell stil

Jeg brukte litt tid på å prøve å forstå hva det er som fascinerer oss så mye med loftkonseptet. Det kan være det faktum at de er helt tilgjengelige for oss, siden de stort sett bare “skjer” i verdensrommet. Å designe, innrede og oppleve dem fortjener absolutt å bli kalt en utfordring, noe som et lite huseventyr. Men jeg er av den oppfatning at det som utgjør sin sjarm i stor grad bør være den romlige overraskelsen, fristelsen til å finne et hjørne grasiøst og innbydende på helt uventede steder.

Taklamper over soveområdet på loftet

vakkert soveromsdesign på loftstrappen

Omfattende leilighet

koselig soverom design på loftet satt opp tregulv