Vi vet alle dette fra vår egen erfaring: en vellykket arbeidsdag begynner faktisk før garderoben på soverommet er ordentlig organisert. Spørsmål som: “Hva skal jeg ha på meg i dag?” Eller “Jeg har ikke noe passende i skapet mitt igjen” ødelegger humøret ditt, og du kan starte den nye dagen i et litt negativt humør. Det burde ikke være det, fordi morgenrutinene må puste i livsglede og entusiasme for arbeidet. For at du skal finne det riktige antrekket for deg selv hver morgen på kort tid, trenger du en god oversikt over alle tingene i soveromsskapet. Det høres kanskje litt urealistisk eller over-idealistisk ut for deg, men det kan gjøres. Bare følg disse smarte tipsene, så skaper du mer orden i garderoben din! Dette kan hjelpe deg enormt med å starte hver nye dag vellykket. Og så kan du kjenne forskjellen selv.

 Et garderobeskap hvor alt er ryddig

walk-in closet beste rekkefølge

Tips 1: Alt må være ute først, så blir det sortert!

For de fleste fungerer denne regelen veldig bra. Hvis det er mye rot i skapet ditt, hjelper det! Ta alle tingene ut av skapet og stable dem rett på toppen av Biden. Da må du begynne å sortere.

Alt som ikke lenger passer deg eller allerede er ute av stil, må gå! Ja, vi vet, ingen liker å dele med sine egne ting. Mange synes det er smertefullt når de kaster favorittartiklene sine. Men det er en nødvendighet, og du må også godta det. De gamle, ikke lenger brukbare klærne gir plass til nye, trendy ting du kan unne deg. Du vil sikkert se stilig ut i den nye motesesongen, ikke sant??

 Kleshengere, skuffer, rom og bokser hjelper enormt til å skape orden i garderoben.

Først etter at du har sortert ut gamle klær, har du nå mer plass og kan bringe bedre orden i garderoben din. Re-sortering er like tidkrevende som å sortere, men du finner gradvis en viss glede i å rydde opp i skapet på soverommet. Noen gullregler gjelder her. For det første kan du outsource alt i henhold til teksturer, farger eller avhengig av sesong. Det andre prinsippet for mer orden i garderoben sier: bukser til bukser, skjorter til skjorter, gensere til gensere, etc. Men du trenger et større skap slik at du har alle klærne for de fire sesongene på ett sted. Vanligvis er ting sortert etter sesong – vi trenger høst- og vinterklær nå, det vil si at de må stå eller henge i skapet hver dag og klare til hånden. Men i mars må vi ordne opp igjen og klassifisere vår- og sommerklærne. Forutsatt at du har et ekstra skap hvor du kan oppbevare det som er ubrukelig i flere måneder.

Så du har en god oversikt over tingene i soveromsskapet

Oversikt over ryddig garderobe

Tips 2: Hva skaper mer orden i garderoben?

Dette er små, men verdifulle hjelpere som skaper mer orden i garderoben. Først og fremst er dette de velprøvde kleshengerne. Du kan bruke massive og brede trekleshengere, og hvis det ikke er nok plass, kan du bruke smale plast- eller metallhengere. Ikke glem, det er også spesielle buksebøyler i spesialbutikkene, som du kan henge buksene veldig tydelig på, avhengig av stoff og farge. Hvis du virkelig har evnen til å holde garderoben ryddig, så velg mindre og større esker. Du kan lagre mange småting der – fra håndklær til tanga! Men skuffene er den perfekte løsningen for undertøyet ditt, der finner du alltid nok plass til truser og bh-er, godt brettet og ryddig, de venter bare på å bli tatt ut. Du trenger ikke gå gjennom hele skapet for småting?

 Alt på sin plass! Så det er orden i garderoben!

God oversikt over garderoben

Tips 3: Renslighet og orden går alltid hånd i hånd, selv i garderoben

Ja, det vil vi også understreke – ikke undervurder renheten i garderoben din! Det finnes forskjellige deodoranter tilgjengelig i spesialforretninger som du kan bruke i skapet. Alle vil glede seg når en frisk duft av lavendel kommer ut når skapdøren åpnes. Du trenger også et effektivt møllavstøtende middel for å være på den sikre siden, slik at de små dyrene ikke har plass i det hele tatt i din velorganiserte garderobe.

 Lavendelduft og møllbeskyttelse er også nødvendig i skapet

walk-in closet lavendel duftende møllavstøtende

Følg våre smarte tips og spar deg for mye tid og nerver hver dag! Organiser ekstra lagringsplass for skoene dine, håndvesker, slips og mye mer. Bruker du f.eks. B. Vakuumlommer for vinterklær, og du kan lagre dem for å spare plass. Bare lag den beste orden i klesuniverset ditt, så vil du føle deg trygg og fornøyd!

Hent ytterligere inspirasjon fra bildeserien vår for å bruke ledig plass i garderoben riktig og utføre mirakler for å holde ting ryddig. Redaksjonen vår ønsker deg dette!

Organiser klærne dine basert på tekstur, farge eller sesong!

Klær på kleshengere

 Et godt organisert skostativ ser slik ut

Schuregal godt organisert

En klesstang er en moderne løsning for små leiligheter

Lagring av klær i små leiligheter

Klesskinne moderne løsning

 Et walk-in closet er en drøm for mange mennesker

Bestill i garderoben

 Behold den beste oversikten over plaggene dine og spar deg selv for nerver og tid!

Oversikt over garderobe

 En skyvedør er den perfekte løsningen for å beskytte alle klær mot støv

Skyvedørs garderobekorridor

Du må klassifisere herreskjorter og T-skjorter separat

T-skjorter for menn

 Bruk loftet som en ekstra plass for klær og stryking.

Stryking av garderoben på loftet