I en stressende hverdag har moderne mennesker alltid mye å gjøre, men dette fører også med seg mange positive og negative følelser. På kvelden vil du slå av helt og virkelig slappe av, finne din indre balanse igjen. Ja, lettere sagt enn gjort…. Fordi de fleste ikke sover nok om natten eller sover dårlig. Studier viser at voksne trenger 7 til 8 timers nattesøvn for å starte den nye dagen i godt humør. Det er også mennesker som er uenige. De tror timingen ikke lar dem sove så lenge. De fleste vil sove mindre og jobbe mer. Det de imidlertid ikke vet er at uten en god natts søvn ødelegger de sakte, men sikkert helsen. Mottoet for et lykkelig liv er: sov bedre og nyt nok nattesøvn! For at dette ikke bare skal være en god oppløsning, vil vi i denne artikkelen gi utprøvde tips om hvordan du sover bedre om natten.

Mindre søvn betyr ikke mer tid i det hele tatt!

Sov bedre, jobb mye, ha tidstestede tips

Dette emnet er enormt viktig, og en god natts søvn vil aldri miste sin betydning. Men tvert imot! Man lurer hele tiden på om det ville være mulig å sove bedre og våkne helt uthvilt. Vi ønsker å være til hjelp i denne forbindelse, og vil vise deg med en gang hvilke forhold som fører til en god natts søvn.

De neste velprøvde tipsene kan hjelpe deg med å sove godt om natten og få bedre hvile neste morgen. Du vil sikkert også finne en bedre hvile om natten, ikke sant? Hvis vi har vekket nysgjerrigheten din, hold deg til det og les videre!

 Sov bedre og start den nye dagen godt uthvilt – det er ønsket fra millioner av mennesker rundt om i verden

Sov bedre. Millioner av mennesker rundt om i verden ønsker å starte dagen godt uthvilt

  • Tips for å sove bedre: Gjør soverommet til din søvnase!

Hele miljøet på soverommet ditt bidrar til avslapning og en bedre natts søvn. Gjør deg komfortabel og hyggelig der. Et romslig rom som du ventilerer regelmessig, kan være din egen avslapningssone. Først bør du skru ned varmen. Du kan sove mye bedre i kjøligere temperaturer enn i varmen. Du sparer også energi på denne måten og reduserer uansett oppvarmingskostnadene. Det beste er om du kjøler ned kroppen litt før du legger deg. En lunken dusj anbefales for dette.

 En god natts søvn blir viktigere og viktigere

Sov bedre god hvile nattesøvn

Liker du planter? Ja, det er eviggrønne stueplanter som er flotte for soverommet. Disse renser romluften, frigjør oksygen om natten og trenger ikke mye lys. Det vil si at du kan plassere slike innendørs planter i de mørke hjørnene på soverommet, ikke nødvendigvis ved vinduet. De bringer også en naturlig teft inn i atmosfæren og gjør den mer behagelig og hjemmekoselig.

 Evergreen stueplanter eller velduftende blomster virker beroligende på kropp og sjel på soverommet

Innendørs planter duftende blomster sover bedre om natten

Litt grønt på soverommet er alltid en fordel, men moderne enheter har ingen plass på soverommet. Disse kan bare forårsake søvnproblemer og forverre nattesøvnen din. Du kjenner sikkert den usynlige faren som kommer fra moderne elektroniske enheter. Hvis ikke, klikk her for å finne ut mer. Vårt tips er: slå av mobiltelefonen, iPad og bærbare datamaskin og ta alle disse elektroniske enhetene ut av soverommet. Du vil merke den gode effekten veldig snart.

 Mobiltelefoner er tabu på soverommet hvis du virkelig vil sove bedre!

Sov bedre om natten Slå av tabu -mobiltelefoner på soverommet

Nytt sengetøy av høy kvalitet er et must!

Bedre søvn om natten, friskt sengetøy av høy kvalitet er et must på soverommet

  • Invester i madrasser og sengetøy av høy kvalitet, og du vil garantert sove bedre!

Den koselige og beroligende atmosfæren på soverommet er like viktig som den komfortable sengen. Vårt tips for en bedre natts søvn er: invester i en madrass av høy kvalitet og glem problemene med søvnløshet! Før du kjøper en ny madrass, må du imidlertid vurdere ulike kriterier når du velger den. For eksempel hvor nøyaktig du sover. Avhengig av søvntypen din (magesviller, ryggsovner og sideleier) må du velge riktig madrass og fasthetsgrad. Tenk også på hvor du kan kjøpe madrassen. Shopping i butikk er flott hvis du vil teste madrassen før du kjøper den. Online shopping er for folk som ikke liker å shoppe. Dette gir deg imidlertid færre alternativer per merke, og din nye madrass kommer om noen dager. De fleste produkter har en garanti, slik at du kan få pengene tilbake hvis madrassen ikke dekker dine behov.

Avhengig av søvntype kan du velge madrassen

Sov bedre Kjøp en madrass avhengig av søvntype

Ekstra tips: Vet du at du må bytte madrass hvert femte til tiende år? Uansett, ikke vent på at den blir helt utslitt fordi den gode natts søvnen er avhengig av det!

Komfort er nøkkelen til å sove bedre, så du må også ha sengetøy av topp kvalitet. Silke, lin eller egyptisk bomull er favorittene blant egnede tekstiler for sengetøy, fordi disse er mykere og mer holdbare enn andre husholdningstekstiler. Og ikke glem, for en god natts søvn trenger du komfortable pyjamas også! Hvis dette er fuktabsorberende, kan du virkelig sove bedre selv på varme netter. Eller trenger du flere soverom -ideer basert på Feng Shui -filosofien? Du kan undersøke disse i en annen artikkel på nettstedet vårt!

Hver investering i sengetøy av høy kvalitet lønner seg!

Sov bedre om natten sengetøy av høy kvalitet lønner seg

  • Hygiene – tips for å sove bedre: Riktig pleie av kropp og ansikt om kvelden!

Før sengetid kan du bade eller bare dusje og deretter hydrere huden din over natten! På denne måten styrker du hudens beskyttende funksjoner og har en behagelig følelse i løpet av natten. Ikke glem, huden din regenererer mens du sover! Natt er den perfekte tiden for å gi henne alt hun trenger for å se frisk og ung ut igjen om morgenen! I kosmetikkbutikker og online kan du enkelt finne nattkrem av høy kvalitet med hyaluronsyre som gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse om natten. Slik bekjemper du ansiktsrynker og tørr hud og ser bedre ut om morgenen.

 Hvor god er nattkremen din?

Sov bedre god kosmetikk nattkrem hydrerer huden

Og nå vårt siste tips for å sove bedre om natten: Bruk en luksuriøs øyemaske! Dette kan hjelpe deg mye. Ethvert lys kan ikke lenger forstyrre deg. I tillegg vil huden din regenerere bedre, og du blir kvitt mørke ringer og poser under øynene! Det er definitivt det hver kvinne vil ha, ikke sant?

Regelen er: hydrer kroppen og ansiktshuden ordentlig om kvelden!

Sov bedre om kvelden, hydrer kroppen og ansiktshuden ordentlig

En gammel vekkerklokke på soverommet ville vært mye bedre enn mobiltelefonen!

Mobiltelefon på soverommet, men ingen vekkerklokke sover bedre

En god natts søvn er spesielt viktig fordi den påvirker produktiviteten vår i løpet av dagen og følelsene våre

Sov bedre Nyt en god natts søvn Bruk øyemaske

 Bruk også øyemaske om natten?

Sov bedre om natten, bruk øyemaske

Lavendelduften har en beroligende effekt og er perfekt for soverommet

 Lavendelduft veldig beroligende på soverommet for å sove bedre

 Gjør soverommet ditt til en ekte avslapningssone!

Sov bedre soverom slapp av sone blomster dufter frisk

En god natts søvn er også spesielt viktig for dine partnerforhold!

 Vær glad søvn bedre om morgenen med latter

 Dessverre kan søvnløshet få negative konsekvenser i familielivet!

 Sov ikke godt søvnløshet negative konsekvenser familieliv

Hvis du følger tipsene ovenfor, kan du sove mye bedre om natten og våkne våken om morgenen!

Sov bedre om natten, koselig atmosfære, bruk øyemaske