Vi trenger alle en perfekt natts søvn. I løpet av natten lader vi ny energi og våkner livlig og i godt humør. Dette er den beste måten å starte den nye dagen på. Derfor er en god natts søvn spesielt viktig for alle. For å hvile skikkelig trenger du imidlertid den smart utformede, harmoniske atmosfæren på soverommet. Hvordan du kan lage dette, viste vi i vårt første innlegg om muttere og bolter i Feng Shui soverom ideer. Der kan våre lojale lesere få grunnleggende informasjon om bruken av Feng Shui -reglene for soveromsdesign. I dagens artikkel ønsker vi å fortsette temaet om Feng Shui soverom ideer og fokusere mer på mulige feil i romdesign. Selvfølgelig vil du også motta praktiske tips om hvordan du kan unngå slike feil for å nyte en balansert atmosfære på ditt eget soverom.

Alle trenger å føle seg rolige og balanserte på soverommet

Soverom ideer feng shui

Anvendelsen av Feng Shui -reglene og de store soverommet ideer basert på den kinesiske livssynet kan gi ditt personlige liv et sterkt løft. Kanskje du allerede er båret av den tanken, ikke sant? Følg med og les videre for å finne ut hvordan du kan øke din gunstige energi!

I det følgende vil vi først vise deg hvordan du plasserer sengen riktig. Først da tar vi en titt på de tingene som ikke har plass i Feng Shui -soverommet. Til slutt vil du sikkert føle deg beriket av disse smarte Feng Shui -tipsene for soveromsdesign, og du vil bruke mange av soveromsideene som er beskrevet her på ditt eget soverom.

De smarte soveromsideene inkluderer den beste orden og perfekt hygiene i dette svært viktige og veldig personlige rommet

Soverom ideer best best perfekt hygiene

  • Smarte soverom ideer basert på Feng Shui: velg riktig posisjon for sengen

Dører er en stor avtale innen Feng Shui -interiørdesign og symboliserer så mange ting. Som en tommelfingerregel er det imidlertid viktig å holde sengen så langt unna en dør som mulig. Feng Shui -ekspertene anbefaler å plassere sengen slik at du sover med hodet til døren, ikke med føttene. Kort sagt, sengen må ikke være i dørlinjen. Ellers kan for mye chi -energi strømme inn i rommet, mer kremet i retning av sengen. En sterk flyt av chi kan utløse helseproblemer og i verste fall forårsake hjerteproblemer for deg.

I det perfekte Feng Shui -soverommet må ikke sengen stå i dørlinjen

Feng Shui regel soverom ideer

Sengen må være minst en og en halv meter fra vinduet

Soverom ideer feng shui

Det antas også at sengen skal være minst en og en halv meter fra vinduet, ellers kan chienergien lett strømme ut. Eksperter advarer om at det ikke er tilrådelig å plassere sengen under et vindu. Dette kan gradvis tømme din personlige energi ettersom vinduet verken tilbyr støtte eller beskyttelse. Prøv å velge det beste stedet for sengen i det aktuelle rommet. Med riktig plassering av sengen vil du unngå spenning og nervøsitet i dine personlige forhold.

Ekstra tips: Ikke legg sengen under en bjelke. I henhold til den generelle tommelfingerregelen for Feng Shui, anbefales det ikke å plassere sengen direkte under en bjelke. Dette kan føre til følelser av press, som kan forstyrre søvn og skade helsen din.

 Et postert hodegjerde er en utmerket ide for soveromsdesign

Sengegavl perfekte soverom ideer

  • Noe annet om sengen i henhold til Feng Shui -reglene

Det sier seg selv at sengen er det viktigste møbelet i alle soverom. Posisjonen er ikke bare avgjørende for vår helse, for indre fred og balanse, men det er andre krav som en Feng Shui -seng bør tilfredsstille. Først starter vi med det Sengegavl. Om natten trenger kroppen din god beskyttelse og trygg komfort for å hvile fra jobb og stress på dagen og lindre alle dårlige følelser. Feng Shui anbefaler bruk av solide hodegjerder av tre. Et godt polstret hodegjerde blir godt mottatt av mange fordi det gjør det beste fra begge verdener – det er skånsomt og støttende.

 En komfortabel madrass garanterer deg den nødvendige sovekomforten

Madrass soverom ideer

Feng Shui regler for det Maratze er også klart definert. Kvaliteten deres er spesielt viktig fordi jo bedre du hviler om natten, jo bedre forberedt er du på dagen. Velg madrassen med omhu, og sørg for at den gir deg et godt grep og fremmer god natts søvn. Aldri kjøp en brukt madrass, da det ikke bare er svært uhygienisk. Det antas at energi fra tidligere eiere har samlet seg på det, og i prinsippet aner du ikke hva slags energi det kan være. Unngå senger og madrasser som kan brettes inn i vegger, da de vanligvis er ubehagelige og ikke er sunne for kroppen din.

 Det bør være minst 30 cm ledig plass under sengen for at Chu -energien skal flyte fritt

Sovesofa ideer

Da er det Seng høyde I følge Feng Shui -doktrinen er det veldig viktig for sunn søvn. Dette muliggjør en jevn strøm av energi under sengen. Så sørg for at sengen din er høy nok, minst 30 cm fra gulvet, slik at energistrømmen kan sirkulere fritt. Plattformsenger eller de med lagringsplass under madrassen er dårlige Feng Shui -beslutninger, ettersom de ikke etterlater plass under sengen. Der kan ikke chi -energien flyte, noe som kan føre til en rekke problemer.

Det eklektiske er helt umulig på Feng Shui -soverommet

Soverom ideer eklektisk

  • Hva er ikke tillatt på Feng Shui -soverommet?

Som vi hentydet til i begynnelsen av denne artikkelen, er det noen soveromsdesignfeil som dessverre gjør de fleste huseiere. Her fokuserer vi på disse og viser deg hvilke gjenstander som ikke har plass i det hele tatt i det harmonisk innredede soverommet. Først må du prøve å unngå rot og å hoppe opp gjenstander eller klær helt. For mye rot betyr at chi -energien ikke kan sirkulere på soverommet ditt, noe som kan forårsake kjærlighet og helseproblemer. Sørg for at området rundt sengen din er rent og fritt for rusk.

 Det bør ikke være noen uorden i Feng Shui -soverommet.

Feng Shui soverom ideer dekorasjon

Det er også godt å vite at bøker kan være en spesielt overveldende kilde til rot. For mange bøker som ligger rundt kan forstyrre roen og roen på soverommet ditt. Ved å få rommet til å se slik ut, føles det som et sted å jobbe. Noen få bøker er tillatt på soverommet, men ikke mer! Bøker bør vanligvis plasseres i et annet område av huset.

Vær så snill, ingen TV på soverommet!

Soverom ideer Feng Shui regler ingen TV

Fjernsyn er et usunt tillegg til de fleste rom; Ikke bare genererer de skadelige magnetfelt som forstyrrer søvn. De holder deg også distrahert fra feng shui -soverommet, om at dette skal være et sted for avslapning. Så det er ikke plass til en TV på soverommet ditt, husk det!

Dette gjelder også skrivebord. Å arbeide på en PC på soverommet er ikke en god idé i henhold til Feng Shui -reglene. Hvis du har begrenset boareal, vil det være tilrådelig å dekke den bærbare datamaskinen med et skjerf eller en klut når den ikke er i bruk.

 Det må ikke være husplanter i et soverom designet i henhold til Feng Shui

Feng Shui soverom ideer ikke husplanter

Yang er det veldig aktive prinsippet i universet, karakterisert som maskulin og assosiert med himmel, varme og lys. Planter antas å ha mye av det som gjør dem uegnet for et soverom. Dine høye energinivåer og indre aktivitet kan fjerne din fredelige ro. Så det ville være mye bedre å få alle stueplantene og kutte blomster ut av rommet. Hvis du vil beholde dem på soverommet ditt, kan du prøve å holde dem utenfor synsfeltet når du ligger i sengen.

 Unngå speil på soverommet.

Speil på soverommet feng shui

Feng Shui -eksperter advarer om at speil i et soverom kan forårsake søvnløshet og invitere utroskap til rommet. Speil blir også sett på som for energiske for et slikt avslappende rom. Hvis det er nødvendig med speil, foreslår eksperter at de skal plasseres bak skapdører.

Vannelementer som fontener og akvarier hører ikke hjemme på Feng Shui -soverommet

Akvarium på veggen Feng Shui soverom

Fjern gjenstander som inneholder eller representerer vann fra soverommet. Dette inkluderer akvarier, vannfontener og bilder av innsjøer eller elver.

Feng Shui advarer om at disse blir sett på som negative elementer og kan føre til mulig økonomisk tap eller ran. Ingen vil ha det, ikke sant?

Følg våre praktiske tips og kreative soverom -ideer, og design ditt eget personlige rom som en ekte oase for avslapning! Redaksjonen vår ønsker deg masse moro og suksess!

Feng Shui -undervisningen hjelper deg med å skape en avslappet atmosfære hjemme!

Soverom feng shui