Soverom trender 2016

Rent statistisk sett tilbringer folk 24 år og fire måneder av livet på soverommet – og bare for å sove. I tillegg er det de mange timene du koser deg komfortabelt i sengen din, leser en god bok eller bestemmer deg for et antrekk foran speilet. Et rom du bruker så mye tid på, fortjener et førsteklasses utseende. Med dagens soveromstrender er dette enkelt å implementere.

Vis fargene dine: rosa og lyseblå

Trendfargene for sesongen er rose og lyseblå. Du utstråler ro og ro. Ideell for avslapning etter en lang dag. Som veggmaling, til teppet eller som dekorasjon – disse to tonene bør ikke mangle i et moderne soverom. Men trend betyr ikke at din individuelle smak må være underordnet. Kombinasjoner med andre farger er alltid mulig. Hvitt er fortsatt en populær klassiker når det gjelder fargedesign for soverom.

Soverom trender innredning ideer putevar striper

Trend: blanding av stiler på soverommet

Uniformitet var i går. I dag er materialer, stiler og former blandet. Et ukonvensjonelt og individuelt utseende gir rommet et personlig preg. Avanserte designerstykker kan ideelt sett kombineres med gjenstander fra loppemarkedet – den rette blandingen gjør forskjellen!

En god blanding av stiler av forskjellige elementer er for tiden en del av trenden innen soveromsmøbler.

Åpne garderober

En kul idé for fine freaks åpne garderober. Borte med de stygge skapdørene og inne med vegghylle og hengestenger. Smarte organisasjonssystemer gjør det veldig enkelt å lagre klær praktisk talt og holde dem ryddige. Konstruksjoner laget av rørformet stål i kombinasjon med tunge trepaneler sikrer en moderne stil.

Dingser

Gulvmatter med integrerte vekkerklokker, veggklokker med internett musikk -streamingfunksjon, iOS -kontrollerte skodder – utvalget av kule gadgets til soverom er enormt. Og hvis du vil gjøre soverommet ditt til en skikkelig oase av velvære, bør du ikke klare deg uten støtte fra de små hjelperne. Humørlys er også et skikkelig høydepunkt. De har en beroligende effekt og ser bare veldig dekorative ut.

Soverom trender innredning ideer sette opp loftsrom

Gulvlamper

Et godt gjennomtenkt belysningskonsept stopper heller ikke ved sengekammeret. Lyse taklamper er ikke veldig koselige. Skrallende lys som belyser hele rommet er uegnet for et soverom. Med gulvlamper kan du imidlertid angi målrettede belysningsaksenter. Ved siden av sengen eller bak toalettbordet – skikkelig plasserte belysningselementer og lamper skaper en stemning og en koselig atmosfære på soverommet.

Teppe på soverommet

Effekten av gulv er ofte undervurdert. For enkelhets skyld er det en tendens til å bruke noe praktisk for gulv. Parkett og fliser er ofte å foretrekke. Selvfølgelig tilbyr de en ren finish og et klart utseende, men slike gulv på soverommet er ofte ikke koselige. Rommet kan transformeres med et teppe. Også her er det nødvendig med en blanding av materialer. Selv flere lag er et alternativ. Hva med z. B. med et solid halmteppe som det ligger et mykt lammeskinn på?

Tepper, puter og co.

Når fargene er valgt, garderoben installert og teppet lagt, er det viktig å integrere en fin “finish” i soveromsdesignet. Puter og tepper er det beste valget for dette. De utfører flere oppgaver og tillater en individuell design. Tilbydere liker La Redoute har et stort utvalg av sengetepper, puter, dyner og mye mer. Disse detaljene er fordelt i flere lag på sengen og danner et sentralt blikkfang. Design av høy kvalitet forbedrer også sovekomforten.

KONKLUSJON: Kombiner trend og individuelle elementer

Soverommet trender er i stadig endring. For en individuell stil kombinerer du ønskede elementer med moderne trender. Dette skaper et rom som inviterer deg til å slappe av og ha det bra. Det er best å jobbe med en allsidig grunnidé. Dempede veggfarger og enkle møbler kan kombineres på mange måter når som helst. De er tidløse elementer i trendy soverom.

Bilde rettigheter: 

Bilde 1: [beskyttet via e -post] – puter -1031079_1280

Bilde 2: [e-postbeskyttet]-bed-room-1530304_1280