Steinfuru er en av de fineste tresorter i Europa og er tradisjonelt bearbeidet til møbler av høy kvalitet. Steinfuru anses ikke for å være for ingenting "alpens dronning" og gir oss et unikt levende materiale som bringer et beroligende stykke natur inn i våre fire vegger. Spesielt blir senger laget av steinfuru for tiden enda mer populære og verdsettes spesielt av mennesker med søvnløshet. I de følgende linjene vil vi fortelle deg hvorfor dette er slik, hvilke helse- og estetiske fordeler en stein furuseng har og hva du bør vurdere når du kjøper.

Furusenger er det ideelle valget for det moderne soverommet

moderne stein furu seng fra Zirbenherz

Hvorfor er en stein furu seng en god beslutning??

Som allerede nevnt er en stein furu seng et førsteklasses naturprodukt som imponerer med mange verdifulle egenskaper. Selv den kjente, litt syrlige, syrlige aromaen som strømmer gjennom rommet har en avslappende effekt og skaper en behagelig trygghetsfølelse. Og denne effekten skyldes ikke bare sjarmeringen og de våkne barndomsminnene, men også de fordelaktige essensielle oljene til steinfuru. Fremfor alt hjelper den aktive ingrediensen pinosylvin deg med å slappe av og roe deg raskere og mer permanent. Det er derfor ikke overraskende at personer med søvnproblemer i stein furusenger kan sovne mye lettere og sove bedre gjennom natten. En veldig viktig fordel! Fordi vi alle vet godt at sunn søvn er av grunnleggende betydning for vårt immunsystem og vår ytelse. I tillegg føler du deg optimalt uthvilt om morgenen og kan starte dagen optimistisk og muntert.

En god natts søvn er avgjørende for et sunt immunsystem

sunn søvn i en stein furu seng

Ikke bare søvn forbedres med en stein furuseng. Ifølge studier har steinfuru også en positiv effekt på sirkulasjonssystemet og lindrer ubehagelige symptomer når mennesker er følsomme for været. I tillegg reduseres pulsen, noe som sparer hjertet for omtrent en times arbeid per natt.

Den antibakterielle effekten av en stein furu seng er ikke mindre viktig. De essensielle oljene den inneholder, har den unike egenskapen å avvise skadedyr som møll, mygg og midd. Dette er spesielt nyttig for allergikere, men skaper også generelt et sunt sovemiljø og sikrer enda mer velvære på soverommet. Som et naturmateriale av høy kvalitet, er stein furu i stand til å absorbere fuktighet fra luften og slippe den ut igjen senere. Dette er fordi fuktigheten i rommet er regulert på en sunn måte.

Furu – et bemerkelsesverdig naturmateriale å ha det bra med

stein furu seng beste kvalitet

Fordi steinfuru i seg selv kan nøytralisere mye skadelig elektromagnetisk stråling, er det mye bedre å sove i en steinfuru. I tillegg er gode stein furu senger utelukkende laget av tre og inneholder ikke noen metalldeler som kan gi e-smog en sjanse.

Sist men ikke minst skårer en stein furu seng med et makeløst utseende. De lyse, varme tretonene smigrer øynene og det særegne kornet, som alltid er annerledes, gjør hver seng unik. Med senger av steinstein av høy kvalitet, for eksempel Senger fra Zirbenherz, hvert soverom blir umiddelbart en skikkelig oase av søvn, hvor du virkelig kan slippe deg selv og regenerere helt.

Hver stein furu seng er unik av natur

Sveitsisk stein furu seng sove godt

Det er også ulemper med en stein furu seng?

I sjeldne tilfeller kan en slik seng også være ufordelaktig for personer som er allergiske mot steinfuru. Du bør selvsagt avklare dette på forhånd. Prøv å sove med en stein furu pute, for eksempel, er en god idé som kan hjelpe med dette. Den relativt høyere prisen på en stein furu seng kan også bli nevnt som en subjektiv ulempe. Men dette lønner seg alltid. Fordi slike senger av høyeste kvalitet ikke bare er beroligende og komfortable, men også ekstremt holdbare og fleksible.

Hva bør du tenke på når du kjøper?

Velprøvde og erfarne håndverkere og snekkere produserer bare bærekraftige steinfuru. Fordi de får treet av høy kvalitet fra nærliggende regioner, fra bærekraftig skogbruk. For ikke å bli offer for "svarte sauer" du bør definitivt ta hensyn til det når du kjøper. Det er også veldig viktig at stein furusengen din ikke inneholder noen metalldeler og monteres uten lim eller bare med naturlig vannbasert lim. På denne måten kan du også være sikker på at du er godt beskyttet mot skadelig påvirkning av elektromagnetisk stråling.

Et veldig avgjørende poeng når du skal velge seng av steinfuru, er den beroligende duften av steinfuru. For at dette skal bli veldig intenst, bør sengen aldri males eller behandles med annen plast. Ekte stein furu senger er ubehandlet og slipes forsiktig for hånd.

Nyt den beroligende duften av steinfuru!

stein furu seng sunn søvn

Dra nytte av mange års erfaring fra gode produsenter og av god sovekomfort. Invester i god søvn og helse. Velg din steinsteinbed av høy kvalitet, og sov godt og lykkelig!

kjøp stein furu seng av høy kvalitet