Vi er alle enige om at 2020 ikke var det beste året, og vi kan ikke vente på at det skal ta slutt. Heldigvis er desember allerede her, og den siste nedtellingen til 2021 har offisielt startet. Dette fyller oss ikke bare med håp om et bedre år neste. Det betyr også at du bare har litt mer tid til å bestemme hva du skal ha på deg til nyttårsfeiringen, selv om det bare er tilbrakt hjemme med de nærmeste familiemedlemmene. Det sier seg selv at antrekket ditt ikke bare handler om de flotteste klærne dine. Den inkluderer frisyren din, sminke og selvfølgelig en ganske skinnende manikyr. Selv om nyttårs negler bare er en liten detalj i ditt generelle utseende, kan de faktisk gjøre en stor forskjell.

Nyttårs neglene skal gjenspeile feststemningen

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr fest negler glitter mørkerød

Ikke engang gull neglelakk kan slå ekte gullblad

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr fransk negler gull tips

Kombiner din manikyr med matchende tilbehør

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr gullfestspiker smykker kombinasjon

Nyttårs negler er som prikken over i’en på ditt festlige utseende. De knytter hele utseendet ditt sammen, og det er en integrert del av det. Glitrende og holografiske design skaper for eksempel godt humør og mye godt humør. Når det gjelder fargevalg, ikke vær redd for å gå litt dristigere enn vanlig. Selv livlige neonfarger kan gå bra hvis de kombineres med passende tilbehør. Små pynt som negleklistremerker, krystaller og perler gir en ekstra glans til manikyren din og gjør deg til en ekte prinsesse. Generelt er nyttårsaften den perfekte tiden for å prøve noe nytt og uvanlig.

Mange damer vil at nyttårs negler skal passe perfekt til antrekket deres. Andre foretrekker å kombinere enkle kjoler med iøynefallende neglekunst. Noen elsker til og med å lyse opp med glamour hele tiden og være i sentrum av oppmerksomheten. Uansett hvilken stil som passer deg best, enten du er en livslang DIY -fan eller alltid har neglene dine laget av manikyrere, vil designene nedenfor imponere og inspirere deg.

Korte negler kan se like fine og stilige ut som de lange

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr rosa negler glitter ideer

Akryl negler er også et flott alternativ for kvinner med sprø negler

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr akryl negler faux gjennomsiktig glitter

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr negativ plass rød burgunder

Trendy nyttårs negler i gull, svart og hvitt

Metallics i kombinasjon med nøytrale er en tidløs klassiker som har fått interesse igjen nylig. Siden høydepunktet på nyttårsfeiringen er knyttet til fyrverkeri, passer dette fargevalget perfekt til det. Den eneste måten å gjøre effekten enda mer er å legge til gullglitter eller til og med ekte bladgull.

Selv uvanlige design skal være stilige

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyrinstruksjoner gull nøytrale farger

Først, klippe og fil neglene til en form etter eget valg og skyv neglebåndene forsiktig tilbake. Etter påføring og tørking av et lag med grunnlakk må du male neglene dine svarte. Bestem nå hvilken design som skal brukes til hvilken spiker. Hvis du vil følge eksemplet ovenfor, starter du med tommelen. Bruk penselen til å male forsiktig en fransk spiss med gullpolering.

På pekefingeren, påfør to strøk hvitt polsk slik at en U-formet svart stripe forblir ved foten av neglen. Når den er tørket, bruker du et lite prikkverktøy eller en tannpirker og bruker den til å male små gyldne prikker.

For langfingeren, bruk prikkeverktøyet eller tannpirken din for å male omrisset av hjertet, og fyll deretter ut formen forsiktig. Bare bruk litt gullglitter neglelakk på ringfingeren til du er fornøyd med effekten.

Igjen, plukke opp prikkeverktøyet eller tannpirken din for å tegne en liten gullbue på din rosa finger. Til slutt legger du til noen hvite prikker. Når alt er helt tørt, påfør et passende toppstrøk. Ikke glem å fjerne overflødig neglelakk fra huden din med en bomullspinne dyppet i neglelakkfjerner.

Alle negler er forskjellige, men like

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr spiker instruksjoner vakkert enkle

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for et glamorøst manikyr akryl negler faux ideer mønster

Ombre konfetti nyttårs negler

Mens negledesignet ovenfor minner om fyrverkeri over nattehimmelen, kommer denne fargerike festkonfettien litt nærmere. Det beste med disse nyttårsaftenspikerne er at de er ekstremt enkle og raske å replikere – en perfekt løsning i siste liten. Denne manikyren vil kreve svært lite forberedelse fra din side så lenge du har alle nødvendige forsyninger og verktøy.

Et fint siste minutt -prosjekt

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr glitter ombre negler instruksjoner

I begynnelsen må du forberede neglene dine ordentlig igjen med litt neglepleie og grunnlakk. Påfør deretter et strøk med lys rosa eller rosa gullpolert. Mal over dette med klar glitter neglelakk og la det tørke helt. Du kan også bruke en mørkere polish som base her hvis du ønsker det. Dette vil da understreke gullet mer og legge til ytterligere visuell interesse for det endelige designet.

For neste trinn, kutt et stykke film og form den til en ball. Legg noen dråper gull neglelakk på et stykke ikke-absorberende papir eller plast. Dypp foliekulen lett, og legg den deretter på neglene. Fortsett til du er fornøyd med den vakre ombre -effekten. Påfør til slutt topplakk for å forsegle lakken.

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr rosa negler instruksjoner ombre

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr rosa glitter ideer neglelakk

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr gullglitter instruksjoner ombre

Slik ser den samme manien ut med en mørk base

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr ombre negler gull svart

Glamorøse nyttårsaften negler er en viktig del av hele festutseendet. Du kan følge med klassiske motiver og farger eller prøve helt ukonvensjonelle og uvanlige design. Alt avhenger til syvende og sist av hvilken effekt og utseende du sikter etter.

Prøv forskjellige typer gull og farger

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for et glamorøst manikyr matt gull med glitterdekorasjon

Med negleklistremerker er en slik mani veldig enkel

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr natthimmelen blå gull ideer diskret

Negativ plassidé for en stemningsfull retrofest

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr fargerike retro negler

Variasjoner på den klassiske franske manikyren går aldri av moten

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr fransk neglekunst stilig

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr krom negler elegant gull

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr med mørk lilla gullstriper

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr glitter matt kombinasjon stilig

Nyttårs negler - ideer og instruksjoner for en glamorøs manikyr krom negler blå lilla