massivt spisebord design tre bordplate rundt salongbord

17 massive spisebordsdesigner med subtil sjarm

Kjøkkenbord med en subtil sjarm

I mange moderne kjøkken som ikke følger en ensartet designlinje, er det den opprinnelige, men essensielle attraksjonen til spisebordet med tilhørende sitteplasser som definerer kjernen i rommet, akkurat som det tradisjonelt har gjort.

I dag går utviklingen av kjøkkenutstyr og teknologi kontinuerlig, men elementene som bidrar til å etablere en innbydende atmosfære i disse rommene er like ukompliserte og grunnleggende som før.

La oss ta spisebordet som et eksempel. Enten det er en rask brunsj eller en frokostbar, et salongbord eller et langt spisebord for familietreff – det er et sentralt møbel som ikke bør mangle på kjøkkenet, uansett hvor forhastet, dynamisk og digitalisert vår livsstil er har blitt.

Vakkert kjøkkenbord i massivt tre

massivt spiseborddesign kjøkkenbord på trebord

For de som foretrekker at det er mer konservativt, kan kjøkkenbordet passe inn i utformingen av kjøkkenet, men det kan også tilføre et individ til et litt inkonsekvent preg, som tilfellet er med de fleste eklektiske kjøkken. Ikke vær redd for å la fantasien løpe løpsk, dette er et sted hvor du får denne friheten, et sted hvor de strenge motereglene, som er gyldige i tillegg til den viktige funksjonaliteten, viker for et kreativt talent for improvisasjon. til.

Å ikke ha nok matchende stoler var en gang en alvorlig grunn til bekymring. Vel, i et eklektisk kjøkken ønsker vi settet med (litt!) Stoler som ser annerledes ut velkommen, og det er ingen vits i å bytte møbler like etterpå bare på grunn av det. Med en moderne design skaper stoler fra samme sett, men bare i forskjellige farger, en livlig og frisk atmosfære.

Trekantet kjøkkenbord kombinert med fargerike spisestoler

massivt spisebord designer kjøkkenbord på glassbord

Det er et hint fra sosialpsykologi om å lese viss informasjon fra et bord. Mens et langt spisebord hentyder til offisielle sammenkomster og subtilt hevder en viss eleganse, er de mindre firkantede eller runde bordene preget av en mer intim effekt og skaper en vennlig atmosfære. Frokostdiskene, der funksjonen til å lage mat og spise ikke er så drastisk atskilt fra hverandre, gjør det enda mer. De tilbyr en moderne og ungdommelig tilnærming til både matlaging og spising sammen, så vel som til kommunikasjonskomponenten, og kan være egnet ikke bare for studenter, men også for en mindre familie.

Elegant, hvitt, tradisjonelt kjøkkenbord

massiv-spisebord-design-tre-bord-topp-klassisk-møblering

Rustikk, moderne kjøkkendesign

massivt spiseborddesign spisebord i tre

De polstrede møblene, lenestolene og hjørnesetene er komfortable og koselige og øker derfor sannsynligheten for at du vil henge i dem – lener deg over morgendagens avis eller lar deg begeistre av en samtale. Hvis vi vil holde oss til forslagene til eklektisk layout, er det en tendens til å kombinere utsmykkede trebord med utstående lenestoler eller foretrekke lenestoler som kan trekkes om hvert par år for en endring.

Kjøkkenbord pyntet med et moderne preg

massivt spisebord designer tre bordplater moderne ben i benk

Moderne spisebord på kjøkkenet

massivt spisebord design tre bordplater vintage fløyel lenestoler

Moderne og slanke kjøkken kan utstyres med eklektisk utformede sitteplasser og beriket med tillegg av et dyrebart element av høy kvalitet – det være seg en lysekrone eller en hjemmelaget bordoppdatering. Dette vil legge til mer kreativitet, appell og kontrast, og dessuten er det noe faktisk bra med det – du kan egentlig ikke tilskrive det til en bestemt stil.

Borddesign Archipelago Hawaii

massivt spisebord design trebordslakkert

massivt spisebord design spisebordstoler i tre

Ta for eksempel dette utmerkede, litt modifiserte kvalitetsbordet, som belyser rommet med sin turkise overflate, i motsetning til det helt utilitaristiske kjøkkenet i bakgrunnen av rustfritt stål. Legg merke til de ømme fucsia glasspendellampene laget av Flos, som utfyller effekten av dette verdifulle møbelet.

Moderne kjøkken med en glassplate på en trebunn

massivt spisebord design glamorøs overflate krakk fløyel

Utmerkede råbiter med minimal transformasjon eller til og med omformet drivved er grunnleggende materialer som har etablert en sterk trend innen borddesign. Tekstur har alltid en varm og beroligende effekt på øynene og er den rene skapelsen av naturen, hvis arv alltid oppbevares på kjøkkenet, selv om det ofte ikke blir lagt merke til.

Rund bord i glass i spisestuen

massivt spisebord design glass bordplate trebunn

Det beste av to verdener har gått inn i utformingen av dette dyre møbelet: en base laget av naturlig drivved som avslører hele organisk vilkårlighet i naturen og den industrielt installerte glassplaten som er tilstede der for å tilfredsstille våre spisebehov. Treet er igjen i sin naturlige ferdige tilstand, plastisk og kaotisk, en prestasjon av naturen.

Bindende og mindre vilkårlige, mest moderne borddesigndesign kan variere fra en organisk til en utilitaristisk form. Språket i moderne møbeldesign gjør bruk av materialer som plast, glass og aluminium.

Kjøkkenbord i glass

massivt spisebordsdesign skinnende overflate glassbordplateDisse bevegelige, nesten kosmiske stolene i elementære farger rundt det runde bordet er et uttrykk for modernitet og ungdommelighet og har egenskapene til moderne motesmak. For å oppnå en industriell lignende følelse, velg aluminium og glass, derimot, for å oppnå ideen om vektløshet.

Innredning i spisestue i akryl

massivt spisebord design glass bordplate akryl stoler ryggstøtte

Rundt spisebord på bordben

massivt spisebord designer plast moderne overflater oransje sitteputer

Hvitt laminat

massivt spisebord design skinnende overflate mørk atmosfære

Ikke glem viktigheten av belysningstilbehør. Ett eller flere taklamper viser oss mulighetene. Du kan velge årsaken din fra et stort utvalg av lysarmaturer – fra tradisjonelle til ultramoderne eller glitrende, for enhver smak. En interessant tilnærming er å velge pendellamper av glass, som etterligner utseendet på champagneglass og vil passe spesielt godt til et spisebord. Hvis du mangler hengende lys, kan du velge en gjennomsiktig bordlampe som lyser dette viktige stedet i hjertet av hjemmet ditt.

Et annet lite tips: frisk opp spisebordet med oransje duftlys eller med noen kanelstang.

Enten du velger et tradisjonelt / eklektisk eller ultramoderne kjøkkendesign, bruk denne – ikke hemmelige, bare litt komplekse – oppskriften på farger, belysningstilbehør, tekstiler, teksturer og dufter, du vil gjøre leiligheten din til et ekte hjem hjemmefra.

massivt spisebord design skinnende overflate tre stuemassiv spisebord designer faktiske ben på bordplatermassivt spisebord design glamorøs overflate moderne urbane