spisebord benker og stoler designer tremøbler

5 forskjellige design, 5 spisebord, benker og stoler fra Girsberger

Disse spisebordene og stolene fra Girsberger vil tilfredsstille din følelse av stil, uansett smak. Men disse sofistikerte borddesignene er ikke bare for spisestuen. Kombinert med noen kreative sitteplasser, forvandles de lett fra formelle og uformelle møbler i underholdningsområder, til kontorbord og bordbord som garantert vil imponere dine kunder og ansatte..

Men uansett hvor og hvordan du bruker dem, hvordan eller hvor de er arrangert, gjør disse bordene alltid et fantastisk inntrykk. Her er 5 spisebord med benker og stoler som utvilsomt kan pynte på romdesignet ditt.

Moderne og organisk – Autentisk bord og kontrasterende moderne stoler

Spisebord, benker og stoler designideer

Det autentiske, solide trebordet gir en forbedring til den grove naturen. Bordplaten består av to solide treplater som reflekterer hverandre i form for et pent balansert design. De to blokkene har en organisk form som etterlater et åpent gap mellom dem når de plasseres ved siden av hverandre. Denne robuste bordplaten står i sterk kontrast til basen – helt rette bordben med kunstige, rette vinkler laget av polert stål. I kombinasjon med de moderne Lynn -stolene og Permesso -benken får denne spisestuen en deilig moderne utsmykning.

Elegant på kontoret – Onda trebord og Yara WL -stoler

Spisebord, benker og stoler designer rød spisestue

Onda-bordet er plassert på kontoret ditt og har en kreativ og iøynefallende tilstedeværelse. Dette bordet er laget av massivt tre, har en rektangulær eller elliptisk plate og er plassert på formede stålben. For et fargestikk, kombiner dette flotte bordet med Yara WL -formede stoler – plassert på en treramme, med armlener, i den livlige røde fargen (også tilgjengelig i dyp svart).

Varme og kalde farger i ett – bare et bord kombinert med en Permesso -benk

Spisebord, benker og stoler designer glassvegger

Bare bordet er et passende eksempel på hvordan du kan gå enkelt fra spisesal til styrerom. Denne varme, fremdeles moderne bordplaten er laget av en trestamme. Et innlagt senter i rustfritt stål og solid base gjør at det ser vakkert ut. Her kombineres dette elegante bordet med moderne spisestoler og Permesso -benken er kledd i elegant, svart skinn, slik at denne kolleksjonen av designermøbler inviterer mange venner og hele familien til ett rom.

Trio by Xeno – sammenleggbart bord og seter

Spisebord, benker og stoler er industriell design Designer spisemøbler – enkle, men ultramoderne og ekstravagante

Spisebord, benker og stoler er designet i skinn

Benker og stoler fra Girsberger – lær og tre

spisebord, benker og stoler design svart modellUvanlige, stilige møbler

Spisebord, benker og stoler har en designert lærstol i tre

Bordplate i massivt tre og ben i metall

spisebord, benker og stoler, vanlig tre design    Spisebord, benker og stoler designer bord i ben av metall