Huset mitt, bilen min, båten min … med ambisjoner og klare mål kan du oppnå alt du har drømt om, der bilen lenge har vært en del av hverdagen og ingen vil legge merke til det som en spesiell funksjon. Ikke alle vil eie en båt, og huset, som en egen festning, blir et mål oftere og oftere. Den merkelige følelsen av å faktisk gå inn i ditt eget hus etter lang tid gir opphav til helt nye og tidligere ukjente ønsker som raskt vokser til behov. For dagens artikkel har vi valgt temaet for spisebordene og vil presentere deg for en helt spesiell. Kjenner du allerede Fletcher Capstan -bordet? I det følgende vil du forstå hvorfor hvert måltid sammen ved Fletcher Capstan -bordet, både med familie og med venner av familien, er mye mer meningsfylt og hyggelig.

Fletcher Capstan -bord – det runde, uttrekkbare bordet som ikke endrer form

fletcher capstan bord rundt uttrekkbart og roterbart En fantastisk idé og konstruksjon som ble designet tilbake i 1835, men som aldri ble kjent

fletcher capstan bord rundt uttrekkbar prakt

Spisebordet som et fornuftig kjøp

Vi kom til denne påstanden i ferien, da plutselig den gamle tradisjonen med å spise sammen ble varmet opp og mange som ikke har et spisebord plutselig så poenget i det.

David Fletchers mesterverk imponerer med sin solide tilstedeværelse, lave vekt og fleksibilitet 

fletcher capstan bord rundt uttrekkbart spisebord

Den nøyaktige utførelsen av de mekaniske prosessene kontrolleres av flere simuleringer

fletcher capstan bord rundt uttrekkbart spisebordopplegg

Rundt og uttrekkbart – spisebordet i samme rekkefølge

I dag strever folk etter intelligente løsninger, spesielt når det gjelder såkalte plassbesparende møbler. Mange spisebord kan forlenges, noe som gir ekstra plass til enda flere gjester. Så langt har du ikke lært noe nytt hva du egentlig lette etter, og du leter etter et rundt spisebord slik at alle familiemedlemmer og deres venner, uansett alder, kan se hverandre som likeverdige.

fletcher capstan bord rund uttrekkbar modell

fletcher capstan bord spisebord runde uttrekkbar animasjon

Fletcher Capstan -bord og dens imponerende mekanisme

Når det gjelder trenden for bærekraft, introduserer vi i dag et rundt og uttrekkbart bord, kjent på internett som Fletcher Capstan -bordet, hvis egenskaper kan gjøre det til et potensielt bord i ditt liv. Et rundt spisebord som beholder sin sirkulære form når det trekkes ut og ikke er en ellipse, det er det som gjør det så overbevisende ved første øyekast.

Designeren og oppfinneren av denne perlen ser ut til å være sterkt påvirket av den universelle geometrien som skjer igjen og igjen i naturen. Bordmekanismen er utformet på en slik måte at den sirkulære formen beholdes etter at den er forlenget. Hvordan akkurat dette fungerer kan sees i den følgende videoen.

Den andre tingen som er merkbar når man observerer er at utvidelseselementene i bordet forblir direkte trukket tilbake i tabellen til du ikke vil ta det ut. Å trekke seg ut skjer overraskende raskt og kan skje elektrisk eller mekanisk. Så langt, i sammenligning med andre, runde, uttrekkbare bord, har vi hatt å gjøre med en forfriskende og nyskapende tankegang som gir de funksjonelle møblene en organisk og mye behagelig tone.

fletcher capstan bord rundt uttrekkbar barrock

fletcher capstan bord runde uttrekkbart spisebord detalj

fletcher capstan bord rundt utvidbart fragment

Og selv om spisebordene er laget av massivt tre eller til og med massivt utseende metall, som er lagt på hverandre i flere nivåer, forblir bordets vekt lav. Likevel er stabiliteten og styrken til bordet og dens imponerende effekt bemerkelsesverdig.

fletcher capstan bord spisebord rundt forlengbart mekanismemateriale

Fletcher Capstan bordstørrelser 

Fletcher Capstan -bordet er tilgjengelig i tre vanlige og uttrekkbare størrelser, og takket være variabel diameter gjør det mulig å multiplisere antall seter. Det minste uttrekkbare runde spisebordet har en diameter på 1,65 m, som kan endres opptil 2,2 m. Maksimal størrelse på det største spisebordet er 3,0 m og er omtrent 2,28 m bred når det ikke forlenges. Det er også en middels størrelse som varierer mellom 1,90m og 2,50m.

Det tas hensyn til bærekraftig produksjon og presis og feilfri utførelse av de mekaniske prosessene.

Prototypen til dette runde, uttrekkbare spisebordet, som fungerer i henhold til de samme geometriske lovene, ble designet og patentert av en viss Robert Jupe i 1835. Men dette ble aldri produsert.

Enda mer Detaljer og informasjon finnes på nettstedet til “Fletcher Tables”

fletcher capstan bord rundt uttrekkbart spisebord universal gelometri

fletcher capstan bord rundt uttrekkbart spisebord

fletcher capstan bord runde utvidbar insmirasjon

fletcher capstan bord rundt uttrekkbart spisebord genialt

fletcher capstan bord rundt uttrekkbar lakk

fletcher capstan bord runde uttrekkbart skjema parlament

fletcher capstan bord rundt uttrekkbart metall