Originalt massivt spisebord tre treben svart kjøkken

Originalt massivt spisebord – en varig og tidløs stil av Charlotte Perriand

I moderne tid er funksjonalitet grunnleggende for de fleste når de skal velge bord. Kombinasjonen med et stilig design blir også mer og mer vanlig.

Hva med dette Ventaglio -bordet 511?

Det ble opprettet av Charlotte Perriand i 1972. Overflaten inkluderer 14 trinn og tre elliptiske ben. Disse bidrar til et virkelig slående utseende.

Den kan vises like godt i rommet som et kunstverk

Originalt massivt spisebord trebena utvendig

Den asymmetriske formen gjør dette bordet ideelt for fleksibel og dynamisk bruk.

 511 Ventaglio bord i svartOriginalt massivt spisebord tre tre vakre

Bruk bordet med polstrede stoler i stua, og du kan oppnå et behagelig og intimt utseende. Videre kan dette møbelet plasseres på vinterterrassen. I dette tilfellet vil kombinasjonen med hvite sofaer absolutt være ganske imponerende.

Vil du heller oppnå et minimalistisk utseende?

Originalt massivt spisebord trebener kunstverk

Designer kunstverk

Originalt massivt spisebord i treben med tre benSpisebordene våre er også romopplysende elementerOriginalt massivt spisebord med tre ben

 Dekorer bordet med blomsterarrangementer, boller fulle av frukt, geometriske lys eller ganske enkelt formede vaser.

Finn varianten som passer ditt interiør.

Ukonvensjonelle og veldig komfortable sitteplasser

Du kan invitere flere venner til middag ved bordet Ventaglio. Han blander en kjærlighet til naturen med moderne design. Dette er absolutt en fabelaktig symbolisering av skjønnheten rundt oss. Maten eller drikken vil smake enda bedre i møte med denne skjønnheten. Dette møbelet viser all funksjonaliteten til et bord, men det er også et kunstverk.

Likte du Cassina -bordet? Hvor ville du plassert den i huset ditt?  Originalt massivt spisebord treben ambiente Dette bordet kan kjøpes i to farger – eik og svart Originalt massivt spisebord trebena svartbrunt   Originalt spisebord i treben i treDesign fra designerbordeneOriginalt massivt spisebord i treben med tre ben