duk rød festlig borddekorasjon bestikk tallerken tøy serviett rød

Rød duk – festlig, kul og unik

Har du en preferanse for røde elementer når du pynter? Men hvorfor ikke bruke den nyansen som en aksentfarge? Noen viker unna den kule karakteren til de røde dukene, og andre synes denne typen dekorasjon er for festlig.

Men rødt bærer mye mer av julen og Valentinsdagen.

I dag vil vi vise deg hvordan du kommer deg gjennom rød duk kan oppnå to helt forskjellige utseende.

Rødt møter naturlig skjønnhet

Denne borddekkingsstrategien her er beregnet på større grupper. Men den kan også tilpasses for mindre grupper mennesker. Bildene nedenfor er fra et sommerfest i et New York -museum. Dette ble opprettet av Ron Wendt Design og har blitt en fest for øynene.

Sommerfest på et museum i New York

duk rød festlig bordpynt restaurant ron wendt design

Det røde danner kjernen i prosjektet, men det er ikke for dominerende. Det har blitt kombinert her med grå og svarte stoler og friske grønne sentrale stykker. Dette utstyret minner om fantastiske blomstereng. Så rødt ser rent, moderne ut og vekker appetitten.

Rød som en aksentfarge

duk rød borddekorasjon stilig blomsterdekorasjon ron wendt design

Møblene ser enda bedre ut takket være de skinnende lysene over hodet på folk. Disse reflekteres av speilflatene på bordløperen. Vil du oppnå dette utseendet hjemme også? Ta med tomatrøde duker, legg til en som et midtstykke i friskt grønt og hold den generelle stemningen ren og enkel. Metaller og aksenter komplementerer ideelt disse nyansene.

Tomatrøde duker i bruk

restaurant arrangement duk rød borddekorasjon stil blomsterdekorasjon ron wendt design

Rødt møter årgang

Det er noe så kulinarisk med den røde skyggen. Det stimulerer appetitten, og når det er paret med sprø hvitt, er det bare super fristende. Det er også litt vintage stil!

Rødt fremmer appetitten

duk rød festlig borddekorasjon tallerken hvitrøde kanter

For noen år siden skapte designer Eddie Ross et fengslende festbord som inneholdt frostet glass og peppermynte. Vi tror at utstyr som dette vil holde seg oppdatert hele året. Paringen av røde og hvite skriker “vintage”. Motivene viser godteritemaer og får bordet ditt til å se supergodt ut.

Så finurlig, sprø og stilig!

duk rød festlig borddekorasjon stilig elegant rød hvit tallerkenbestikk

Var det noen som sa noe om godterifarger? Rødt og hvitt fremkaller assosiasjoner til de gode gamle dager og gir tillit til en god fremtid. Tenk på sirkustelt og karnevaltelt med striper som dette. Punkter duken med servietter med røde og hvite striper for et virkelig slående utseende.

Rødt og hvitt stripemønster

restaurant arrangement duk rød hvit stripe mønster blomster deco rød

Rødt kan også se dekadent og glamorøst ut. Denne dekkingen her minner sterkt om stilen i bryllupet på 30 -tallet. Du kan se mange boller med frukt og andre flotte ting her.

Du synes ikke dette er en ganske stilig form for underholdning?

duk rød festlig borddekorasjon dessert

Rødt møter ungdommelig livsglede

Nevnte vi at rødt er den perfekte nyansen for barnebord? Det neste eksemplet vil illustrere nettopp det. Her kan du se offset navneskilt med vintage bokstaver. Ikke overse gingham -aksentene også. [Bondens markedsfest høyt Vertinne med Mostess]

Rød – den perfekte nyansen for barnebord

duk rød hvit rutete original dekorasjon

Lollipop -duken nedenfor ble kombinert med flerfargede dekorasjoner. Så du har gitt rommet mer frisk luft. Rødt er den ideelle bakgrunnen for livlig kunst og aksenter. Dette gjelder spesielt når barnebord spiller inn. [Bilde av Gulnara Studio fra Ruffled]

Levende sprut av fargebakgrunn

duk rød festlig borddekorasjon tallerken blå klut serviett rød slikkepinne

Har du lyst på et sommerlook som bringer rødt, hvitt og blått frem? En nautisk tolkning av denne klassiske fargen er laget her. Du kan nyte det vevde stoffet mens barna venter på middag. Dette er et super barnevennlig feststed. Sørg imidlertid for å dekke duken med papir som vist nedenfor. [ifølge Mathieu Photography Elizabeth Anne Designs]

Sommerlook i rødt og hvitt

duk rød festlig bord dekorasjoner rød hvit spisebord stoler

Drømmer du allerede om en sterk dose rød i hjemmet ditt? Jeg også, og spesielt fordi den passer veldig godt til min moderne livsstil.