blått i spisestuen duer blått fint kjøkkenspeil

Gjør det riktig – du kan bruke blått i spisesalen!

Hva tror du er de mest populære nyanser i spisestuen? Etter det jeg har observert, er disse lysebrune, røde og gull. Disse fargene er koselige og innbydende og passer derfor fantastisk i rom for bespisning og møter med familier og venner. En annen nyanse ignoreres alltid, men etter min mening er den like passende og vakker.

Det handler om det blå. Mange anser med rette denne nyansen som kald. Men du kan “varme det opp” og da er det veldig passende og originalt på samme tid.

La oss starte med noen fantastiske variasjoner av denne nyansen i panelet som er navngitt nedenfor. Hvilken variant liker du best?

Sjøen og himmelen

Hva kan være mer lykkelig enn å integrere disse elementene? Hvis du ønsker å få den beroligende effekten av vannet i stuen, er passende skyggelegging absolutt en god måte å gjøre dette på. En kombinasjon med lysegrønn og sand ville bare være nydelig her.

Hva med turkis? Jeg kan bare ikke få nok av denne nyansen. Det ser guttaktig, moderne og friskt ut. Jeg ville krydre kombinasjonen med noen nøytrale aksenter som mørke nøytrale og sjokoladebrune.

Borddekorasjon og vegg i perfekt harmoni – drømmeaktig turkis

blått i spisestueveggen i turkis med solspeil

Himmelsblått på veggen kan være helt nydelig

blått i spisestuen åpen takbjelker abstrakt veggkunst

Du kan se dette tydelig i neste figur. De synlige bjelkene ovenfor er bare fantastiske, tror du ikke? Dette skaper mørke i taket og det ser lavere ut enn det faktisk er. Dette skaper en veldig varm atmosfære. Minst én føler nok frihet gjennom de brede vinduene.

I det neste eksemplet ser vi en mer behersket, men like vakkert fargepalett.

Her kan du finne himmelblå, hvit og forskjellige nyanser av brunt i treelementene

blå i spisestuen minimalistisk design lyseblå vegg

En slik kombinasjon får frem interessante arkitektoniske elementer til deres beste fordel.

De mørke, blekkfargene i interiøret er også fascinerende. Balansert med lyse nyanser og / eller hvitt, kan dette også være en veldig god variant for spisestuen.

Man har et dramatisk, men ikke klaustrofobisk, utseende av Gregory Roth Design

blå i spisestuen mørke nyanser av uvanlige hengende lamper

Vil du at taket ditt skal se mer ekspansivt og bredere ut? Her er den blå fargen også mye mer passende enn den hvite! Fordi det er nettopp denne skyggen som er forbundet med himmelen og dens ugjennomtrengelige dybde.

Du kan også velge en kombinasjon av stoler i krem ​​og blått

blått i spisestuen turkis tak antikk teft

På slutten vil jeg ta en titt på kombinasjonen av himmelblå og mørkerød på neste bilde med deg. Dette er en fantastisk palett for en moderne spisestue. Hvis du ofte endrer humør og liker å innlemme de siste trendene, begrenser du bruken av de nåværende fargene til noen få detaljer som enkelt kan byttes ut eller transformeres. Dette har blitt gjort gjennom stolene i dette rommet. Det er faktisk lettere å male veggen enn dørene, taket eller gulvene, for eksempel! Det er derfor det sannsynligvis ikke er noe imot et forsøk, ikke sant?

blått i spisesalen pastelltoner lyst tre