moderne spisebord hjørnebenk staylisch inspirasjon liten farget

Få ut alle godbitene: spisestuen din er klar!

Matlaging hjemme vokser i popularitet. Bevis for dette finnes overalt. Matbloggerne er mer enn restaurantanmeldelsene. Karakterene til matlagingsprogrammene øker veldig raskt.

De nye kjøkkeninvesteringene klarer seg noen ganger uten de dyreste og vakreste møblene, men ikke vakre hvitevarer til matlaging.

Det inkluderer kommersielle ovner, toppmoderne kaffetraktere, kjøleskap, etc..

Koselige og moderne spisesteder – innredet etter dine preferanser og smak

moderne spisestue hjørne benk staylisch inspirasjon lysekrone

Nå trenger du et møbel for å avrunde kjøkkenkroken, og det er akkurat her spisestuen spiller en super viktig rolle! Bruken av slike skaper en intim atmosfære og skaper atmosfæren på en restaurant. Du kan tilpasse dette møbelet til kjøkkenets størrelse, og du føler at du er i kokkens teller.

Nedenfor viser vi deg syv veldig forskjellige spisesteder i sin stil, men de har alle en ting til felles: den koselige atmosfæren.

1. Tradisjonell mat med et spesielt insentiv

Kan du snakke om komfort på et kjøkken som dette nede? Det lurer du på, ikke sant? Benkene er laget av rent tre og putene kan ikke hjelpe så mye … Mange tror det. Men jeg liker tradisjonen med panel og bruk av slike marmorbord med spesielle aksenter. Og du?

Tremøblene er veldig innbydende og varme

moderne spisestue benk staylisch inspirasjon tre

Jeg synes tregulv med brede mønstre og benkene med de høye ryggstøttene med utskjæringer i form av hjerter er søte. En tradisjonell komfort som kan spores tilbake til USA.

2. Japansk steakhouse eller asiatisk fusion.

Denne spisestuen skiller seg ut med sin regelmessighet og geometri. Disse egenskapene understrekes enda mer av de mørke og komfortable putene. Du tenker umiddelbart “hibachi”.

Asia er en enorm inspirasjonskilde

moderne spisestue benk staylisch inspirasjon liten

Dinette kan være en fantastisk løsning for små mellomrom. Bennett Frank McCarthy Architects designet dette rommet, og de sier at du har råd til over en halv meter plass per person som sitter her.

Men jo mer plass du har, jo bedre.

3. Isbar fra 50 -tallet i en fornyet versjon

Wagyu -hamburger med sesamioli og et garnityr av stekt hummer. Jeg ser for meg et måltid som dette på dette bordet. Dette kjøkkenet ligger i Irvine, California. De røde sprutene viser viljen for et leken utseende. Det er plass til tre personer ved spisestuen.

4. Fransk bistro

Suppe à l’oignon et entrecôte, n’est pas? Alt her utstråler fra Frankrike: de skreddersydde baksiden av benkene. Mønstrene er designet av Murano Strie og fargen er lav. Kirsebærblomstene er pièce de résistance.

Romantisk frokost som i Frankrike

moderne spisestue benk staylisch inspirasjon vindu krakk

5. gresk taverna

For det meste minner kombinasjonen av blått og hvitt meg om Hellas. Jeg tenker på lammesouvlaki og baklava. Den polstrede sittegruppen ble designet i en spesielt eksklusiv stil.

Som grekerne liker det

moderne spisestue benk staylisch inspirationtaverna gresk trevindu

Men tre og flett får alt til å se uformelt ut.

6. Metro -mat eller eksklusiv taverna

Her føler du deg akkurat som på en privat messestand. Dette er absolutt det mest romantiske stedet å sitte i hele huset. Det er her jeg vil gjerne spise okse -carpaccio og svinekoteletter. Taklampene gir et varmt preg, det samme gjør de vertikale linjene på putene du lener deg mot, på treoverhengene og stolene.

I minimalistisk stil. Hva mener du?

moderne spisestue benk staylisch inspirasjon sofa

7. Skihytte i Colorado -fjellene

Jeg er bare forelsket i denne rustikke stilen. Jeg synes også kombinasjonen med treoverflatene og skifergulvet er fabelaktig. Benken viser Craftmanns lignende firkantede utskjæringer. Bordene med sokkler ser fantastisk ut med spisestuen. Du har bare plass til føttene dine.

Liten, men praktisk innredet kjøkkennisje

moderne spisestue benk staylisch inspirasjon vindus sofa

Kan du legge til i listen? Hvor mange poeng har du igjen! Forhåpentligvis er du like stor dinette -fan som jeg er nå!

Dette innebygde runde bordet ser bare flott ut, ikke sant?

moderne spisestue hvit staylisch inspirasjon rundt bordtreIkke “Breakfast at Tiffany”, men romantisk for to       moderne spisestue benk staylisch inspirasjon trevindu