spisestue i hvitt med glassvegger

Her tilbyr vi deg en interessant samling av flere hvite spisestuedesign, som i utgangspunktet har svært forskjellige effekter på observatøren og utstråler forskjellige stemninger. Den hvite fargen kan være aggressiv, hyggelig, ekstremt moderne eller klassisk tradisjonell. Men det passer alltid perfekt med det forskjellige tilbehøret.

Kombinasjonen av hvitt og tilbehør i en rekke nyanser fører til en broket fargeeksplosjon som forvandler det kjedelige monokrome spisestuedesignet til en lykkelig, morsom opplevelse.

Eksentrisk spisestue design med prangende hengende lamper og innebygde møbler

hvit spisestue med høye hengende lamper

Det dristige fargeskjemaet her kombinerer perfekt med en svart gang, gulv eller svarte trapper. Denne forskjellen i lysstyrke bringer mer livlighet og dynamikk inn i spisesalen. Ved hjelp av et tregulv vil du også oppnå en strålende effekt.

Morsom spisestue med et stilig barbord, grønne barkrakker og fargede dekorasjoner

futuristiske barstoler og barbord

En annen god løsning for spisestuen din er murveggen. Du kan få et naturlig attraktivt utseende hvis du har en eller to vegger med en grov finish og maler de andre i hvitt. Murveggen vil ikke bare se bra ut, den vil også komme til syne på en veldig original måte.

Moderne innredning i kremete pastellfarger med murvegg og møbler av tre og stål

moderne spisestue i pastellfarger

Hvis du ikke liker de monokrome veggene så mye, kan du bruke forskjellige kombinasjoner av brede og smale strimler i andre lyse farger. I dag finnes det et stort utvalg av forskjellige bakgrunnsbilder av denne typen, du kan også male stripene selv. Velg lyse og milde nyanser som lysegrå, peppermyntegrønn, lilla eller rosa. De hvite elementene vil se lyse og rene ut, og du vil skape en hyggelig, optimistisk og positiv atmosfære i spisestuen.

Spisestue med hvite gardiner og vakre blomsterdekorasjoner

hvite møbler i spisesalen

Elegant loftdesign med møbler i forskjellige innredningsstiler spisekjøkken med en attraktiv kombinasjon av stiler  Romantisk design av spisestue i eklektisk stil med hvitt tregulveklektisk spisestue designOriginalt spisestuedesign med grønne stoler, brunt bord og svart hengelampe

spisestue med grønne stoler  Koselig spisestue design med en delikat grendekorasjonspisestue med brune og grønne møbler  Elegant spisestue med svarte stoler og kreative veggdekorasjonerspisestue design i svart og hvitt

 Spisestue design med en grønn sofa, fargerike kasteputer og attraktive bilderhvit design med fargerike elementer

Tekst med Katja