4K -TVer er nå en standard og intet unntak. Fordi revolusjonen på dette området er i full gang. Det ser klart ut til at 8K -teknologi snart er fullt tilgjengelig. 2019 tilbyr en helt ny generasjon 4K -TVer. La oss se nærmere på det!

Med de nye 4K -enhetene er bildet like godt i hvert hjørne av rommet

4K TV - flotte grønne planter

Nye 4k TV -trender

De nye 4K -TVene fungerer like godt uavhengig av hvor de er plassert. Den perfekte kvaliteten avhenger ikke lenger så mye av lys- og skyggeforhold. X-Motion bildekvalitet, takket være hvilken du kan se veldig raske bevegelser i bildet, er også veldig godt representert i 2019.

En av de heteste trendene er også integreringen av Triluminos bildeskjerm, som du kan oppleve fargene mer levende enn noen gang før. I tillegg blir designet slankere og i mange tilfeller kan du bytte ut fjernkontrollen med din egen stemme. Dette lar deg bytte kanal og mange andre funksjoner.

Du vil nå like favorittprogrammene dine enda mer takket være Triluminos bildeskjerm

4K fjernsyn blå bil

Finn den riktige 4k -TVen for deg

Slik at du  den beste 4K -TVen finne selv, må du kjenne noen regler som må overholdes strengt. De viktigste faktorene å vurdere er størrelsen, oppløsningen og også prisen. I utgangspunktet prøver du å få størst mulig skjerm til lavest mulig pris. Du vil ha så mange av innovasjonene og tilleggene som vi nettopp har listet opp med deg. Men det er ikke alltid den beste beslutningen. For din helse er det bedre å justere skjermen til avstanden du vanligvis ser på TV fra. En mindre skjerm kan derfor være mer egnet for mindre rom. Hvis du gir avkall på de få centimeterne, kan du muligens ha råd til andre flotte tillegg. Så sett prioriteringer og finn en 4K -TV som passer perfekt til deg og interiøret ditt.

De nye 4K -TVene gjør fjernsyn til en kunst

4K TV grønn skjerm

4K -TV innskriver seg stadig mer i moderne interiørdesign

Flott 4K -TV

HD -kvaliteten blir bedre for hvert år med 4K -TVene

livlige farger for en 4K -TV

Takket være bildekvaliteten X-Motion gjengis raske bevegelser veldig bra

mange blå og grå farger 4K -TVer