Hvis du er en Game of Thrones -fan, må du ikke gå glipp av den kommende Emmy Awards -seremonien. Skuespillere fra serien, som hele verden nå er gale etter, vil bli representert der. Seks av dem er nominert og kan derfor tildeles en premie. Vil du også vite hva de heter? Fortsett deretter å lese artikkelen vår om dette emnet.

  Daenerys Targaryen spilles av Emilia Clarke

Daenerys Targaryen Emiliy Clarcke Kjendisnyheter

Navnene på Game of Thrones -skuespillerne på Emmy Awards

Gwendoline Christie, Alfie Allen, Richard Dormer, Carice van Houten og Pilou Asbaek – dette er navnene på skuespillerne fra Game of Thrones som vi hørte om årets Emmy Awards. Antallet er mye høyere enn forventet, ettersom to til tre av dem var forventet.

Så fansen av Game of Thrones kan være veldig stolte og glade. Det ville også være synd å gå glipp av prisutdelingen. Noen av stjernene fra filmserien ble allerede tildelt Gold Derby -prisen av HBO i april i år.

Lena Headey spiller dronning Cersei Lannister i Game of Thrones

Lena Heade kjendisnyheter

Etter vår mening er de mest spennende nominasjonene de i kategorien Beste skuespillerinne. Allen, Dinklage, Coster-Waldau, Dorme og Asbaek er navnene som kommer i tvil. Gwendoline Christie er nominert til skuespillerinner, og hun har klart tjent det med arbeidet sitt. Et annet navn som kommer i tvil blant nominasjonene er det til den like populære skuespilleren van Houten.

Jaime Lannister spilles i Games of Thrones av Nikolaj Coster-Waldau 

Nikolaj Coster-Waldau i filmen kjendiser

Hvem skal egentlig være der?

Spørsmålet nå er hvem av disse aktørene som faktisk vil være der. Foreløpig er det bare de mest kjente stjernene i Game of Thrones som har fått stemmer for prisene. De andre virker ikke veldig populære på Emmy Awards Voters. For øyeblikket ser det ut til at bare Christie og van Houten har noen reelle sjanser. Men det er fortsatt noen dager til selve Emmy Awards. La oss se hva som vil skje.

Peter Dinklage i rollen som Tyrion Lannister

fantastisk bilde med Peter Dinklage kjendisnyheter

Arya Stark spilles av skuespillerinne Maisie Williams 

kjendisnyheter Maisie Williams

Sophie Turner i Game of Thrones

sophie turner game of thrones kjendiser