Et av de største problemene samfunnet står overfor i dag er stress. Han omgir oss på alle sider og er hovedårsaken til mange psykiske lidelser. Selv kjente kjendiser er ikke stressimmuniserte. Utmattende filmprosjekter og utgivelsesfrister, kommende konkurranser, utallige intervjuer, den konstante jakten på paparazzi eller rett og slett ondskapsfulle fans kan lett forstyrre mange stjerner. Her er 10 antistress-tips fra kjente mennesker som også gjelder oss, de “normale” menneskene.

7 antistress -tips fra kjendiser - Unngå og håndter stress

Brad Pitt – Antistress gjennom din favoritthobby

Brad Pitt liker å trekke seg tilbake til sin barndoms kjærlighet til arkitektur for å overvinne stressende tider. Han går rundt på tunet og tenker på hva han strukturelt kan gjøre med huset. I tillegg til arkitektur er gåter og kryssord andre attraksjoner for Brad.

Brad Pitt driver hobbyene sine

7 antistress-tips fra kjendiser Brad Pitt gjør puslespill

Angelina Jolie – Antistress gjennom familien

Angelina Jolie vender seg umiddelbart til familien etter en stressende dag. Hun setter seg på gulvet med barna og maler med dem, eller alle andre hopper på trampolinen. “Du må gjøre noe du liker for å overvinne stress,” sier den kjente skuespilleren og seksbarnsmoren.

Angelina Jolie tilbringer tid med familien

7 antistress-tips fra kjendiser Angelina Golie tilbringer tid med familien

Bill Gates – Anti -Stress ved å løse problemet

Hvem er bedre til å gi deg tips om hvordan du takler stress enn den rikeste mannen i verden? Bill Gates tilskriver forekomsten av stress til kompleksiteten i problemet. Når du så deler dette problemet ned i sine rudimentære deler, blir det en mye lettere oppgave å løse og bli kvitt.

Bill Gates skiller stressende problemer fra hverandre

7 Anti-Stress-tips fra kjendiser Bill gates skiller problemer fra hverandre

Christina Ricci og Usain Bolt – Antistress gjennom moro

Christina Ricci og Usain Bolt vet godt at det å ha det gøy er den beste måten å lindre stress på. Ricci liker å sette på musikken og danse med hundene sine, mens Usain Bolt går rett til rommet sitt og spiller videospill på PlayStation -konsollen.

Christina Ricci danser med sine firbente venner

7 antistress-tips fra kjendiser Christina Ricci leker med hund

Usain Bolt elsker å spille videospill

7 antistress-tips fra kjendiser Usain Bolt spiller videospill

Russell Brand – Antistress gjennom meditasjon

Russell Brand vender seg til Transcendental Meditation for å bli kvitt stress. “Den kobler deg til en energikilde som er kraftigere enn den materielle verden vi hovedsakelig lever i.”

Russell Brand mediterer på fritiden

7 antistress-tips meditert av kjendiser russell brand

Michelle Obama – Antistress gjennom trening

Når den tidligere førstedamen Michelle Obama føler seg anspent eller på randen av et nervøst sammenbrudd, tar hun på seg iPod og går på treningsstudio, går med sine beste venner eller sykler i naturen.

Michelle Obama liker å drive med sport

7 antistress-tips fra kjendiser Michelle Obama sykler

Anne Hathaway – Antistress gjennom ukonvensjonelle midler

Anne Hathaway fant en helt annen måte å overvinne hennes daglige stress. Hun angir først en tidtaker, i løpet av denne tiden noterer hun problemene sine i en bok, så river den umiddelbart ut siden og brenner den. Det er en ukonvensjonell, men til syvende og sist gunstig måte å håndtere stress på.

Anne Hathaway lar problemene brenne ned

7 antistress-tips fra kjendiser, skriver Anne Hathaway

Stress kan være en stor belastning for oss alle, kjendiser eller ikke. Noen ganger er det bare heten i øyeblikket at vi bare bør legge igjen oss så raskt som mulig. Når vi forstår dette, blir stressavlastning en lett oppgave.

7 Antistress-tips fra kjendiser Meditasjon hjelper mye