Det kjente utøverparet Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger har igjen blitt foreldre til en frisk gutt! Den gode nyheten kom fredag ​​30. august og gledet hennes mange fans og følgere på Instagram og Twitter. Fotballspilleren kunngjorde på sosiale medier i mai 2019 at han og kona Ana venter sitt andre barn. På den tiden la han ut et bilde der du kan se fire par sko. Hans kommentar var: “Vi kan ikke vente”. Nå kom bekreftelsen på hennes familielykke! Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger har fått sin andre baby og er over månen! Deres første sønn ble født 18. mars 2018. Nå har han et søsken, en gutt igjen! Foreldre og familie er glade over det.

 Med dette bildet kunngjorde fotballspilleren i mai at familien Schweinsteiger forventes å vokse!

Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger Foto med fire par sko kunngjør at veksten kommer i slutten av mai

 Det var en lyn fødsel! Din andre baby er her!

Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger Lightning fødsel andre baby er her

  • Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger er overlykkelige over tilskuddet til familien

Babynyhetene kommer overraskende raskt, faktisk bare tre måneder etter at Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger kunngjorde graviditeten i slutten av mai. Nå viser de et søtt øyeblikksbilde med hendene på alle fire familiemedlemmene.

“Vi er takknemlige og fulle av kjærlighet for vårt nye familiemedlem,” skriver den 35 år gamle profesjonelle fotballspilleren. Han avslørte også babyens kjønn på Twitter. “Velkommen til den lille manns verden”.

Og den glade moren delte det samme bildet med sine fans på Instagram fredag ​​ettermiddag og skrev: “Vi sprudler av kjærlighet og lykke. Gutten vår har en lillebror ”. Dessverre vet vi ikke ennå hva hennes andre baby heter. Men ingen av foreldrene har ennå kunngjort navnet på deres første gutt. Du vil tydeligvis holde barna borte fra medias mas og mas. Det er derfor navnene på deres to sønner forblir hemmelige.

 Begge de nye foreldrene er glade og fornøyde.

Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger nye foreldre lykkelige og fornøyde

Kjærlighet er skrevet på dem begge!

Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger

  • Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger er like forelsket som de var den første dagen

Den serbiske tennisstjernen Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger, vår tidligere landsspiller og kjente profesjonelle fotballspiller, har vært et lykkelig par i mer enn fem år. I 2016 sa de ja i Venezia, på drømmebryllupsseremonien. Mange kjente idrettsutøvere og stjerner var blant gjestene. Deres første sønn ble født i 2018, og nå følger den andre babyen. Ana Ivanovic (31) skulle avslutte sin vellykkede tenniskarriere i slutten av 2016 fordi hun led av forskjellige skader fra sport. Hun vant en Grand Slam -tittel på French Open 2008 og forble nummer 1 i kvinnenes tennisverden i 12 uker i løpet av sin tenniskarriere.

 Atletparet hadde et drømmebryllup i Venezia.

Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger 2016 drømmebryllup i Venezia

Det er velkjent for alle sportsfans at familien for tiden bor i Chicago. Den tyske verdensmesteren 2014 Bastian Schweinsteiger har spilt over havet siden våren 2017. Han er nå aktiv i Major League Soccer (MLS) med Chicago Fire. Hans profesjonelle kontrakt med “Windy City” utløper på slutten av året. Det gjenstår å se hvor hans sportskarriere tar ham. Tiden har selvfølgelig kommet, men familien på fire vil følge ham overalt.

Vi gratulerer de nye foreldrene og ønsker at de skal leve familien lykke til fulle hver dag!

Idrettsfamilien er allerede fire!

Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger er en kjent familie på fire idrettsutøvere

 Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger liker å gå på forskjellige sportsarrangementer.

Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger går på forskjellige sportsarrangementer sammen