Angelina Jolie var på premieren på Dumbo fredag ​​kveld. Hun tråkket på den røde løperen med barna sine. Det var nettopp disse som stjal showet. De vakte tydeligvis mye oppmerksomhet. Mer enn moren hennes!

Angelina Jolies familiens hjemmeaften

angelina jolie kids dumbo

Den offisielle premieren på denne nye filmen har funnet sted i  El Capitan Theatre i Los Angeles fant sted. Fire av Angelina Jolies seks barn var der. Det var Zahara, Shiloh og tvillingene Knox og Vivienne. Angelina Jolie hadde ikke en rolle i denne spesifikke filmen, men hun er en del av en annen eventyrlignende produksjon.

Den 43 år gamle skuespilleren vil snart bli sett i en ny rolle på “Maleficent”. Premieren på denne filmen ble endelig kunngjort for oktober 2019.

Angelina Jolie var synlig i godt humør på Dumbo -premieren

angelina jolie hyggelig på dumbo

Den kommende premieren på Maleficent

I likhet med Dumbo er Maleficent en Disney -produksjon. Filmselskapet distribuerte et bilde i mai 2018 som viser oss hvilke flotte skuespillerinner som deltar i filmen. I tillegg til Angelina spiller også Michelle Pfeiffer og Elle Fanning. Det var også et tilsvarende innlegg på Twitter. Angelina Jolie delte noen interessante fakta om sin rolle i filmen på den amerikanske underholdningskanalen Entertainment Tonight (ET). Hun sa at barna hennes hjalp henne med stemmearbeidet og andre vanskelige øyeblikk med å utføre rollen.

Angelinas barn stjal showet på premieren

dumbo fire barn - angelina jolie

Med disse ordene og også med sitt glade smil, viste den super populære skuespilleren hvor glad hun er med barna sine. Alle ser ut til å ha hatt kvelden sammen på best mulig måte.

To av de to store skuespillerne fra Maleficent 2 – A. Jolie og E. Fanning

angelina jolie og elle fanning

Angelina som en ugjerningsmann – hun ble støttet av barna sine

maleficent 2 film angelina jolie

Vi forventer Maleficents premiere i oktober 2019

plakat med angelina jolie som ondskapsfull