Sist fredag ​​ble det klart at 25 år gamle Ariana Grande ble valgt til Givenchys nye reklame-ansikt. I følge merkets pressetalsmann var det enighet om at det naturlig symboliserer egenskapene til dette merket med sin stil. Det er uforskammethet, raushet og beredskap for store prestasjoner.

Ariana var veldig spent på den nye muligheten

Givenchy Ariana -ansikt i lilla

Ariana Grande skjulte ikke sin glede

Hun er superstolt over å være Givenchys nye ansikt. Det sa sangeren selv. Hun fortsatte å si at hun elsker merkets produkter og selvtilliten de gir henne. I følge hennes ord ble det også klart at hun setter pris på dette merket for å understreke og feire menneskers individualitet.

Det lar dem være det de virkelig vil uten å angre.

Givenchy -merket står for mot og lidenskap

Givenchy flott merke

Hvor ble meldingen formidlet??

Nyheten om Givenchy og Ariana Grande sitt samarbeid ble spredt gjennom sosiale nettverk som Twitter, sosiale nettverk som Twitter. Hun har dukket opp i en serie videoer og bilder. Der ble hun sett i et svart Givenchy -antrekk. Hun viste også flott hårtilbehør fra samme merke. Da hun utformet bildene, etterlignet hun et annet ikon av merket Givenchy – Audrey Hepburn. På et bilde som har blitt veldig populært, kan du se hårtilbehøret til de to side om side. Modellene kommer fra forskjellige tider, men har mye til felles. Ariana Grande har vært en stor fan av Audrey Hepburn i veldig lang tidAudrey Hepburn vært. Kanskje hun så noen kvaliteter i henne som Givenchy -teamet også kjente igjen i henne.

Givenchys stil ville matche Arianas temperament

Givenchy flott hvit kjole

Stilig og provoserende – det er Ariana

svart og hvitt antrekk Givenchy

Audrey Hepburn er en inspirasjon for Ariana

flotte bilder schwary white Givenchy

Givenchy er uten tvil et av de mest populære tilbehørsmerkene noensinne

flott Givenchy skinnveske