I november i fjor kom en sang av Ariana Grande, som nyter stor popularitet. Fansen din ble fascinert av det. Så det er delvis en overraskelse at vi ikke behøvde å vente for lenge på neste store hit.

Tittelen på Arianas nye sang er 7 Rings, og hun har allerede begynt å eksperimentere med den på Instagram. Offisielt kommer denne nye sangen ut 18. januar. Vi og resten av Ariana Grande -fansen spekulerer i temaet for denne nye suksessen.

Ariana Grande ser veldig variert ut

ariana grande en flott flette

Ariana Grande over 7 ringer

Allerede i desember i fjor Ariana Grande Skrevet på Twitter om temaet for denne nye sangen. Det skjedde etter å ha blitt spurt om det av fans. Heldigvis delte hun hver spennende detalj. Sannsynligvis vil sangen ha noe å gjøre med bruddet med hennes siste kjæreste …

7 Rings er Ariana Grande sin siste sang

ariana grande 7 rings idé

7 ringer fra Ariana Grande og splittelsen fra Pete Davidson

Sangeren og Pete Davidson ble fokus for media og fanens oppmerksomhet i 2018. Forholdet deres utviklet seg veldig raskt. De to flyttet veldig raskt sammen og dukket opp med matchende tatoveringer. De onde tunger sa at det kom til å gå galt veldig raskt, og det ble faktisk slik. Skillet mellom de to skjedde også i 2018, og det virket ganske ubehagelig fra siden, og du kan til og med si – pinlig.

Faktisk sies det at sangen er fra tiden umiddelbart etter bruddet. Etter en fest med venner og mye champagne, kjøpte Ariana alle i gruppen en ring. Det var bare syv ringer og Ariana beskriver situasjonen som veldig morsom og litt bisarr. Men det var åpenbart veldig inspirerende og unikt på samme tid. Ariana Grande ville tilsynelatende forevige denne følelsen i en sang kalt 7 Rings.

Flott sminke for Grande – veldig moderne 

ariana grande med et uformelt utseende

Ariana og Pete Davidson har allerede delt seg 

ariana grande med sin tidligere kjæreste

… men de treffer fortsatt overskriftene 

ariana grande med venn Pete Davidson

Elegant frisyre fra Grande 

festet hår ariana grande

Sangeren med en blond frisyre

flott bleket hår ariana grande