Noen ganger overlapper de gode nyhetene. Etter å ha sett de siste bildene av Anna Kournikova (38) og Enrique Iglesias (44) på ​​Instagram, har det blitt klart for alle at paret fortsatt er på sky ni etter et langt forhold. Da har det oppstått en mistanke – mange tror eks -tennisspilleren er gravid igjen! Imidlertid er det ennå ikke offisielt bekreftet at drømmeparet Kournikova-Iglesias har en baby på vei. Den tidligere profesjonelle tennisspilleren og den berømte sangeren har vært et par siden slutten av 2001. Begge møttes og ble forelsket mens de filmet musikkvideoen til hans hit “Escape” (2002). Det var nettopp da Anna Kournikova tok på seg hovedrollen ikke bare i videoen, men også i Enriques liv. Etter mer enn 15 år sammen og overraskende uten skandaler, ble de foreldre til tvillinger i desember 2017. Lille Nicholas og Lucy har forandret livene sine totalt. Nå er baby nummer 3 visstnok på vei!

Anna Kournikova og Enrique Iglesias – ett hjerte og en sjel!

Anna Kournikova gravid med Enrique Iglesias tredje baby på vei

  • Anna Kournikova ønsker også å holde denne graviditeten hemmelig?

Den Moskvafødte eks-tennisspilleren Anna Kournikova og hjerteknuseren Enrique Iglesias lever fortsatt i et vilt ekteskap. De giftet seg aldri offisielt og har frem til nå vært i stand til å holde privatlivet dyktig borte fra offentligheten. Begge har valgt Miami som bosted og føler seg veldig komfortable der.

For to år siden klarte den russiske skjønnheten å skjule babyhumpen sin i ni måneder. Ingen mistenkte den gang at drømmeparet Anna Kournikova og Enrique Iglesias ventet tvillinger. Først etter fødselen av lille Lucy og Nicholas delte de stolte foreldrene sin lykke. Så sa sangeren i et intervju: «Jeg mener det ærlig. Hun er mitt livs kjærlighet “.

De to totsene Lucy og Nicholas er kulminasjonen på en lang kjærlighetshistorie.

Anna Kournikova gravid med Enrique Iglesias har tvillinger for å krone kjærligheten

For begge foreldrene var fødselen av tvillinger i desember 2017 oppfyllelsen av en lenge elsket drøm. Så det var imponerende for mange mennesker hvordan de så dyktig kunne holde dette første svangerskapet hemmelig. Kanskje Anna Kournikova prøver å skjule sitt andre svangerskap for publikum akkurat som det første?

Anna Kournikova klarte å holde sin første graviditet hemmelig. Kan hun gjøre det nå, når angivelig baby nummer tre er på vei?

Anna Kournikova gravid med Enrique Iglesias tredje baby på vei til å holde graviditeten hemmelig

  • Anna Kournikova og Enrique Iglesias ‘familie blir snart fem?

I et intervju med avisen The Sun i oktober 2018 sa sangeren at etter å ha født Lucy og Nickolas, føler han seg glad og bruker mer tid med familien sin. Han fablet om Anna Kournikova: “Det er utrolig å se hvilken flott mor hun er.” Derfor mistenker man på nettet at begge vil utvide familien. Blir det fem av dem snart? Det er spørsmålet som har flyttet de mange fansen til den populære sangeren og den vakre eks-tennisspilleren i en uke. Det spanske nettmagasinet “Hola” rapporterte utelukkende for noen dager siden at ekteparet Anna Kournikova og Enrique Iglesias venter avkom igjen. Aktuelle bilder av de to kjendisene taler også for det. På disse kan du se paret på en båt foran Miami. Eks-utøveren har på seg en lett jakke til tross for sommertemperaturene der! Med dette prøver hun åpenbart å skjule sin svulmende mage.

Blinket av paparazzi! Kan denne graviditeten fra Anna Kournikova også forbli en hemmelighet??

Anna Kournikova gravid med Enrique Iglesias tredje baby på vei, begge på sky ni

Sist gang den vakre russeren hadde et bilde av seg selv, var 19. oktober Instagram postet. Der er hun med hunden sin Max. Det er ingen tegn til en babyhump på den. Det kan imidlertid antas at tobarnsmoren igjen grep et triks for å skjule sitt nye svangerskap og holde det hemmelig. Offisielt har verken Anna eller Enrique bekreftet den fantastiske nyheten om baby nummer tre. Men faktum er at begge sjelden viser seg offentlig og ønsker å holde seg borte fra paparazzi. Det er fullt mulig at den innfødte russeren og den spanske sangeren først vil like babylykken privat. Vi må være tålmodige og fortsette å vente på gode nyheter fra Kournikova-Iglesias-huset!

Fansene til Anna Kournikova håper hun er gravid igjen! Baby nummer tre er på vei!

Anna Kournikova gravid med Enrique Iglesias tredje baby på vei, den vakre russiske tobarnsmoren

Anna Kournikova forble nummer 1 på WTAs verdensranking for kvinner i 10 uker fra 1999-2000.

Anna Kournikova gravid med Enrique Iglesias velkjente russiske tennisspiller i 10 uker nummer 1 WTA-rangering av kvinner